به نظر من متن رو به شکل زیر تغییر بدید. توضیحات آخر نامه ضروری نیست و نوشتن نام پدر و غیره که در ایران مرسومه در امریکا مرسوم نیست.
To: The Admission Committee of University of California
Dear Sirs,
This is to confirm that Mr. XXXX _ D.B: XXXX is a full-time Bachelor of Science
student in the department of Electrical Engineering at the Power and Water University
of Technology.
He has passed XXX out of a total required 141 credits with a GPA of XXX out of 20.0.
student in the department of Electrical Engineering at the Power and Water University
of Technology.
He has passed XXX out of a total required 141 credits with a GPA of XXX out of 20.0.
He is in the final year of the program and is expected to graduate by July 2012.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.