03-05-2015, 08:23 AM
سلام آيا نياز حتمأ كارتي كه باهاش RPRF رو پرداخت ميكنيم ٩ ماه اعتبار داشته باشه؟ اخه اينو برام تو ايميل و توضيحاتش نديدم بنويسن!!! ممنون از پاسختون
(01-03-2015, 07:54 PM)f_goo
نوشته: لازم می دونم چند تا نکته رو در تکمیل مراحل پرداخت بهشون اشاره کنم:
- اگه قر
اره پرداختتون رو با کمک شرکتایی که امکان پرداخت آنلاین رو دارن انجام بدین، قبلش مستقیما با استفاده از این لینک اکانتتون رو بسازین و یه بار خودتون مراحل رو برید و تک تک صفحات رو هم مطالعه کنید.
- بعد از ساختن اکانت ایمیلی مبنی بر ساخته شدن اکانت دریافت نخواهید کرد.
- ولی بعد از پرداخت، گویا تا حداکثر یک ساعت رسید برای شما ایمیل می شه.
- اگر انجام مراحل فوق طول بکشه (بیش از نیم ساعت)، دوباره به مرحله اول بازگردانده خواهید شد.
- کارتی که استفاده می شه حداقل 9 ماه اعتبار داشته باشه.
- همونطور که در مرحله 7 بالا نوشته شده، اسم پرداخت کننده روی رسید نوشته می شه و ایرادی نداره که با اسم متقاضی اصلی یکی نباشه. در واقع شما لازم نیست حتما از کردیت کارت خودتون واسه پرداخت استفاده کرده باشید.
- هیچ الزامی به داشتن پرینتر نیست. شما می تونین با کمک نرم افزارهایی مثل Adobe Acrobat X یا Adobe Acrobat Reader اسم و UCI و فایل نامبرتون رو روی رسید بنویسین (ترجیحا با رنگی غیر از مشکی) و همراه سایر مدارک درخواستی به پاریس بفرستین. پرینتر برای زمانی کاربرد داره که یا بخواین مدارک رو پست کنید یا به صورت دستی روی رسید بنویسین و سپس اسکن و ایمیل کنید.
- نیازی به پر کردنن جدوال رسید نیست. دوستان بدون اون و تنها با نوشتن اسم و UCI و فایل نامبر کارشون بدون مشکل پیش رفته و ویزا هم گرفتن.
- JavaScript روی مرورگرتون باید فعال باشه. در مرحله 5 از مراحل بالا می تونین این رو چک کنید که آیا فعال هست یا خیر.
- گویا بعد از پرداخت، در صورت login و در لینک view all receipts می تونین رسید رو مجددا مشاهده و ذخیره کنید.
- چیزی که خودم امتحان کردم، هر دو لینک پرداخت آنلاین خارج از کانادا و داخل کانادا در نهایت به یک لینک می رسن، ولی توصیه شده هست که لینک متناسب با محلتون رو انتخاب کنید که خدایی نکرده بعدا مشکلی پیش نیاد.