(03-05-2015, 09:20 AM)'sama79' نوشته: آقای شوبیز با سلام
از اینکه اینقدر در این فروم فعال هستید ودر بسیاری از موارد دوستان را راهنمایی می کنید بسیار سپاسگزارم اما انتظار من و تعدادی از دوستان در این فروم از شما که اینقدر دلسوزانه تغییرات جدول را رصد می کنید، برای اعلام آیدی خودتان در جدول بیراه نیست. حتی اگر بسیاری از دوستان آیدی شما را بدانند، اینکه من و تعدادی از دوستان از شما سوال می کنیم رسم ادب این است که پاسخ دهید حتی اگر پاسختون این باشد که مایل به اعلام آیدیتان نیستید!!!!
دوست من شاید من جزو اولین نفراتی باشم که مدتها قبل تو سایت قبلی از شوبیز خواستم آیدیشو تو اسپردشیت بگه ولی بعد از یکی دو تا سوال و جواب ایشون محترمانه گفتن که می خوان آیدیشون مخفی بمونه و منم به نظرشون احترام گذاشتم.
نه تنها شوبیز بلکه خیلی دیگه از دوستان هستن که تو اسپردشیت آیدیشون مخفیه. هدف ما از اسپردشیت اینه که روند مهاجرت و مدارکی که می خوانو trace کنیم و بتونیم پیش بینیای لازمو انجام بدیم نه اینکه همدیگرو اونجا ببینیم. بله منم به شخصه ترجیح می دم افراد با یوزر خودشون تو اسپردشیت باشن ولی در غیر اینصورتم مشکلی برای کسی ایجاد نمی شه. هدف اصلی مهاجرته و این قضیه باعث شده ماها با هم آشنا بشیم.
به هدف اصلی فکر کنین.
به امید موفقیت و شادی شما و همه دوستان.
پ. ن. : جالبه خواستم اسم وب سایت قبلی رو بنویسم بعد دیدم چه به فارسی و چه به انگلیسی اسم وب سایت قبلی رو تبدیل می کنه به "وب سایت". به نظرم این سانسور کار درستی نیست و دلیلی نداره. اگه دلیلی داره بگین ما هم بدونیم. بالاخره اکثر ماها از اونجا شروع کردیم با اینکه من فعالیتم اونجا نسبت به اینجا خیلی خیلی کمتره[img]images/smilies/smile.gif[/img]
نه تنها شوبیز بلکه خیلی دیگه از دوستان هستن که تو اسپردشیت آیدیشون مخفیه. هدف ما از اسپردشیت اینه که روند مهاجرت و مدارکی که می خوانو trace کنیم و بتونیم پیش بینیای لازمو انجام بدیم نه اینکه همدیگرو اونجا ببینیم. بله منم به شخصه ترجیح می دم افراد با یوزر خودشون تو اسپردشیت باشن ولی در غیر اینصورتم مشکلی برای کسی ایجاد نمی شه. هدف اصلی مهاجرته و این قضیه باعث شده ماها با هم آشنا بشیم.
به هدف اصلی فکر کنین.
به امید موفقیت و شادی شما و همه دوستان.
پ. ن. : جالبه خواستم اسم وب سایت قبلی رو بنویسم بعد دیدم چه به فارسی و چه به انگلیسی اسم وب سایت قبلی رو تبدیل می کنه به "وب سایت". به نظرم این سانسور کار درستی نیست و دلیلی نداره. اگه دلیلی داره بگین ما هم بدونیم. بالاخره اکثر ماها از اونجا شروع کردیم با اینکه من فعالیتم اونجا نسبت به اینجا خیلی خیلی کمتره[img]images/smilies/smile.gif[/img]