03-05-2015, 11:23 AM
(02-05-2015, 08:51 PM)'starry_eyed' نوشته: سلام،
امیدوارم حالتون خوب باشه.
ببخشید شما از دانشگاه SUNY-Albany اطلاعی دارید؟ این دانشگاه چون رشته های مهندسی را نداره و فقط علوم کامپیوتر داره بچه های ایرانی کمتر میشناسنش و در موردش اطلاعات نیست.
من یه سری اطلاعات در مورد این دانشگاه و دانشگاه آرلینگتون میدم ممنون میشم بگید به نظرتون کدوم برای ادامه تحصیل در رشته کامپیوتر ساینس بهتره.
آرلینگتون: رنک کلی: تایر2، رنک کامپیوتر90، ذسته بندی وزارت علوم: متوسط
آلبانی: رنک کلی: 126، رنک کامپیوتر101، ذسته بندی وزارت علوم: خوب
در کل هم دانشکده کامپیوتر آلبانی اساتید و زمینه های تحقیقاتی کمتری نسبت به آرلینگتون داره
با تشکر
متاسفانه اطلاعات من در مورد SUNY-Albany خیلی کمه، اما تا حدی با Texas Arlington آشنا هستم. بر اساس اطلاعاتی که شما دادید، به نظر میرسه که Arlington دانشگاه بهتری برای رشته کامپیوتر باشه. معمولا دانشگاههایی که فقط یک رشته فنی رو دارند و در بقیه زمینههای فنی خیلی شناخته شده نیستند، کمتر پیش میاد که در رشته فنیای که ارائه میکنند خیلی برجسته باشند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.