03-05-2015, 11:29 AM
(02-05-2015, 09:38 PM)'Dynamic' نوشته: سلام
یه سوال دارم در مورد bank statement و sponser
آیا ممکنه BS به نام پسرعموی من باشه و ایشون فرم اسپانسر بودن رو پر کنه؟
حسابش توی بانک ملیه، بانک ملی مشکلی نداره؟
معمولا مشکلی نیست که صورتحساب بانکی به نام اقوام نزدیک باشه، به خصوص این که نام خانوادگی ایشون با شما یکیه. این نامه رو برای ویزا میخواهید یا برای صدور I-20؟ در صورتی که برای ویزا و ارائه به سفارت باشه، به نظرم بهتره که نامه به اسم پدر یا مادر باشه.
من در مورد بانکهای ایران و این که چه بانکی مشکل داره اطلاعات زیادی ندارم، ولی تا اونجا که خاطرم هست تقریبا تمام بانکهای دولتی ایران شامل تحریمها شدهاند و ممکنه مشکلساز باشند.
من در مورد بانکهای ایران و این که چه بانکی مشکل داره اطلاعات زیادی ندارم، ولی تا اونجا که خاطرم هست تقریبا تمام بانکهای دولتی ایران شامل تحریمها شدهاند و ممکنه مشکلساز باشند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.