03-05-2015, 03:18 PM
(03-05-2015, 06:39 AM)'fattima' نوشته: سلام
ببخشید من چند تا سوال ازتون داشتم اگه ممکن جواب بدین
من و همسرو پسرم که ۱۵ ماهشه قراره برای آگوست به کره بیایم برای زندگی.
همسرم دکترای کامپیوتر داره و با یکی از اساتید دانشگاه چنبوک کار میکنه ،این استاد یه کار تحقیقاتی واسش جور کرده با ماهی ۴۰۰۰$ که به نظرمون خوب اومد و با توجه به اینکه هزینه اونجا حدود ۲۰۰۰ $ بیشتر نیست فکر کردیم پول خوبیه (البته اینطور که شنیدیم)
ما اصلا زبان کره بلد نیستیم
سوالام اینه :
۱ با بچه زندگی اونجا سخته یعنی مهد کودک خوب میشه واسش پیدا کنم انگلیسی زبان؟؟
۲ واقعا هزینه همین که میگن؟
۳ ما میخوایم پول جمع کنیم تا بد بریم جای دیگه بنظرتون میشه پولی جمع کرد با توجه به مخأج اونجا؟
۴ برای زندگی در این شهر حتما باید کره بلد باشیم؟
ما قبلان مالزی و برزیل زندگی کردیم
۵ دکترها و بیمارستانش در چه سطحین؟ اصلا انگلیسی میدونن؟
لطفا بهم جواب بدین
سپاسگزارم
دروود بر شما.
سوالات شما رو تا اونجا که میدونم عرض میکنم.
1- احتمال پیدا کردنش هست. البته خیلی هم نباید مطمئن باشید برای اینکه خارجی های مقیم چونبوک به نسبت سئول و پوسان کمتر هستن. به نظرم در این خصوص حتما با بخش اینترنشنال دانشگاه (اینجا) تماس بگیرید و کمک ممکنه کنند.
2- برای شهر چونبوک بله همین مقداره.
3- بستگی به مدیریت خودتون داره، اما چون کودک هم دارید باید کمی بیشتر هزینه ها رو مدیریت کنید.
4- بله. بالای 80% مردم در شهرهای خارج از پایتخت نمیتونن انگلیسی صحبت کنند. (البته در محیط خارج از دانشگاه) این موضوع تنها برای کره جنوبی نیست. شامل چین، ژاپن ، تایوان و ..... هم میشه. پس نیاز به زبان کره ای احساس میشه اگر بیشتر کارهای خارج منزل انجام میدهید.
5- اصولاً برخی از بیمارستانهای خصوصی این قابلیت وجود داره که بخشهای ویژه ای رو برای خارجی ها اختصاص دادن که هم دکتر قادر به صحبت کردن انگلیسی میباشد. اما بیمارستانهای عمومی و دولتی خیلی به چشم نمیاد.
سوالات شما رو تا اونجا که میدونم عرض میکنم.
1- احتمال پیدا کردنش هست. البته خیلی هم نباید مطمئن باشید برای اینکه خارجی های مقیم چونبوک به نسبت سئول و پوسان کمتر هستن. به نظرم در این خصوص حتما با بخش اینترنشنال دانشگاه (اینجا) تماس بگیرید و کمک ممکنه کنند.
2- برای شهر چونبوک بله همین مقداره.
3- بستگی به مدیریت خودتون داره، اما چون کودک هم دارید باید کمی بیشتر هزینه ها رو مدیریت کنید.
4- بله. بالای 80% مردم در شهرهای خارج از پایتخت نمیتونن انگلیسی صحبت کنند. (البته در محیط خارج از دانشگاه) این موضوع تنها برای کره جنوبی نیست. شامل چین، ژاپن ، تایوان و ..... هم میشه. پس نیاز به زبان کره ای احساس میشه اگر بیشتر کارهای خارج منزل انجام میدهید.
5- اصولاً برخی از بیمارستانهای خصوصی این قابلیت وجود داره که بخشهای ویژه ای رو برای خارجی ها اختصاص دادن که هم دکتر قادر به صحبت کردن انگلیسی میباشد. اما بیمارستانهای عمومی و دولتی خیلی به چشم نمیاد.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public