05-05-2015, 09:55 AM
(04-05-2015, 12:32 PM)'m_a.r' نوشته: با سلام
من مدرک زیست جانوری از دانشگاه آزاد در مقطع کارشناسی با معدل 13 و کارشناسی ارشد آزاد با معدل 17 دارم. من اول تصمیم داشتم برا دکترا در اتریش اقدام کنم که به نتیجه نرسیدم. الان می خوام برا کارشناسی ارشد دوباره اقدام کنم و اونجا هم کسی و دارم که کارامو پیگیری کنه. به نظرتون شرایط منو با این معدل پایین قبول می کنند برای کارشناسی ارشد؟ البته من با هزینه شخصی می خوام برم و این گرفتن پذیرش و برا من آسون می کنه؟ دوست من پرسیده گفتن زیاد برا ارشد به مشکل برنمیخوری ولی با این معدل پایین به نظر شما امکانش هست. و آیا دانشگاه بوکو برای رشته زیست شناسی مولکولی خوبه؟ البته دانشگاه وین هم رشته منو داره ولی شنیدم خیلی سخت می گیرن.
ممنون از راهنمایی . چند باری هم اینجا مکاتبه کردم راهنمایی خیلی خوبی کردید. تشکر.
دروود بر شما.
اول مطمئن بشید که با مدرک دانشگاه ازاد میتونی در اتریش تحصیل کنی یا خیر؟!!! زیرا دانشگاههای زیادی مدارک ازاد رو قبول ندارند.
بعد هم از اونجایی که معدل لیسانست پایینه شانس برای دانشگاههای خوب رو کمتر داری.
دانشگاه بوکو هم رشته های علوم رو ارائه میکنه اما خب در دنیا دانشگاه ناشناخته ای است. به هر حال با دید مناسب اقدام کنید.
اول مطمئن بشید که با مدرک دانشگاه ازاد میتونی در اتریش تحصیل کنی یا خیر؟!!! زیرا دانشگاههای زیادی مدارک ازاد رو قبول ندارند.
بعد هم از اونجایی که معدل لیسانست پایینه شانس برای دانشگاههای خوب رو کمتر داری.
دانشگاه بوکو هم رشته های علوم رو ارائه میکنه اما خب در دنیا دانشگاه ناشناخته ای است. به هر حال با دید مناسب اقدام کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public