07-05-2015, 05:04 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 07-05-2015, 05:11 PM توسط shubizkumbuli.)
سلام
fesenjoon عزیز آخرین بار 30 آپریل وارد سایت شدن. فکر کنم اگر خبری بود میگفتن. ایشون 339 روز شدن
sahmah هم که اون ور اعلام کردن منتظرند. ایشون هم 352 روز هستند.
rezaronia : روز339 در هر دو سایت ایدی ندارند. فکر کنم میشه با خیال راحت خاکستریشون کرد!
:rezayaya 322 روز ایشون هم آیدی ندارند و برای خاکستری شدن کاندید خوبین
fortunate. ایشون با fortunate7 احتمالا فرق نمی کنند. چون مشخصات یکیه. مخصوصا PCC امارت!
yashin: نمیدونم کی هستند.
alikanosala: تا 5 می چیزی اعلام نکردند. شدن 307 روز
zero: از مهرنیا جان درخواست دارم از ایشون یک پیگیری بکنند و در ضمن چون با ایشون در تماس هستند در صورت خبر جدید خبر بدن. البته خود ایشون هم تا الان در آپدیت کردن جدول کم لطفی نکردند. 346 روز.
borhani: ایشون هم 301 روز با آپدیت دوم منتظرند.
moe: ایشون 311 روزه که منتظرند
sshman: ایشون هم 304 روز.
FS: ایشون هم اگر اشتباه نکنم تو اینجا اعلام کردند که منتظرند ولی آیدیشون خاطرم نیست.
asan1359: هم در مرز 300 روز هستند.
به غیر از moe که با mdy هستند و این احتمال هست ppr شده باشند بقیه نگفتن با کی بودن. شاید با cc بودن!؟
کسی از این افراد خبر داره بده ممنون میشیم
fesenjoon عزیز آخرین بار 30 آپریل وارد سایت شدن. فکر کنم اگر خبری بود میگفتن. ایشون 339 روز شدن
sahmah هم که اون ور اعلام کردن منتظرند. ایشون هم 352 روز هستند.
rezaronia : روز339 در هر دو سایت ایدی ندارند. فکر کنم میشه با خیال راحت خاکستریشون کرد!
:rezayaya 322 روز ایشون هم آیدی ندارند و برای خاکستری شدن کاندید خوبین
fortunate. ایشون با fortunate7 احتمالا فرق نمی کنند. چون مشخصات یکیه. مخصوصا PCC امارت!
yashin: نمیدونم کی هستند.
alikanosala: تا 5 می چیزی اعلام نکردند. شدن 307 روز
zero: از مهرنیا جان درخواست دارم از ایشون یک پیگیری بکنند و در ضمن چون با ایشون در تماس هستند در صورت خبر جدید خبر بدن. البته خود ایشون هم تا الان در آپدیت کردن جدول کم لطفی نکردند. 346 روز.
borhani: ایشون هم 301 روز با آپدیت دوم منتظرند.
moe: ایشون 311 روزه که منتظرند
sshman: ایشون هم 304 روز.
FS: ایشون هم اگر اشتباه نکنم تو اینجا اعلام کردند که منتظرند ولی آیدیشون خاطرم نیست.
asan1359: هم در مرز 300 روز هستند.
به غیر از moe که با mdy هستند و این احتمال هست ppr شده باشند بقیه نگفتن با کی بودن. شاید با cc بودن!؟
کسی از این افراد خبر داره بده ممنون میشیم