07-05-2015, 05:46 PM
عرض شود بله هر کسی حق انتخاب دارد و من یا هیچ کسی دیگری حق قضاوت در مورد زندگی انها نداریم. تنها مطلبی که من عرض کردم بحث ارتباط ضعیف خانواده ها و عدم توجه به نیاز فرزندانشان هست حقیقت این هست حداقل در اروپا بخاطر سردی روابط مردم با هم و بسیار بدتر با ما خارجی ها بیشتر بچه ها چه پسر چه دختر دچار ناراحتی های روحی و افسردگی شدید می شوند این مطلب را هر کسی عکسش را گفت بدونید یا خارج از کشور زندگی نکرده و یا نخواستند تا واقعیت را ببینند کاری ندارم به کسانی که کلا فرهنگ اینجا را خیلی راحت قبول کردند فرهنگ اینجا هم محترم من مشکلی برای روابط فرهنگی و شخصی تعریف شده در اینجا که درست یا غلط بودنش به بنده ارتباطی ندارد ندارم بلکه مطلبم خطاب به خانواده هایی بود که اغلب مذهبی و یا پایبند به سنتهاست که تصوری در مورد واقعیتهای اینجا ندارند.
من فکر می کنم نقش یک بانو در زندگی و تربیت نسل اینده بسیار بسیار با اهمیت تر و پر رنگتر از نقش یک مرد هست بخاطر همین این پست را فقط برای اگاهی خانواده هایی که در رابطه با موضوعی که مطرح کردم حساسیت دارند گذاشته بودم. فکر می کنم هنوز خانواده ها و افرادی هستند که برایشان این موضوع اهمیت دارد. به افرادی که تفکر دیگری دارند و دین یا روشن بینی متفاوتی دارند کاری ندارم.
در مورد نداشتن تفاوت بین پسر و دختر در این موضوع 100 در صد با نظر شما موافق هستم.
من فکر می کنم نقش یک بانو در زندگی و تربیت نسل اینده بسیار بسیار با اهمیت تر و پر رنگتر از نقش یک مرد هست بخاطر همین این پست را فقط برای اگاهی خانواده هایی که در رابطه با موضوعی که مطرح کردم حساسیت دارند گذاشته بودم. فکر می کنم هنوز خانواده ها و افرادی هستند که برایشان این موضوع اهمیت دارد. به افرادی که تفکر دیگری دارند و دین یا روشن بینی متفاوتی دارند کاری ندارم.
در مورد نداشتن تفاوت بین پسر و دختر در این موضوع 100 در صد با نظر شما موافق هستم.
من از دورویی تنفر دارم کاش می شد یک رو یا حداقل دو رو داشتیم نه هزار رو! من اینجا افرادی را می بینم که نزد خانواده یک مطلب و در واقعیت مطلب دیگری هستند. علت اینکه من این مطلب را نوشته بودم این بود که بنده خدا پدر و مادر این قبیل افراد اصلا تصوری از شرایط اینجا ندارند و با هزار زحمت هر چند وقت یکبار چند هزار یورو برای فرزندشان که به اصطلاح درس می خواند تهیه می کنند و می فرستند. بنده خدا ها می گن فرزند ما چه پسر چه دختر ما اصلا کاری نمیکنه شب تا صبح درس می خونه من راستش قضاوت نمی کنم ولی به عنوان کسی که فکر کنم بزودی قصد ازدواج دارم و اتفاقا خیلی هم تمایل دارم فرزندانی داشته باشم دلم برای پدر و مادر هایی که به یک سری مساثل معتقد هستند می سوزد و اطلاعی از پشت پرده ندارند. و گرنه من اجازه ندارم در مورد رفتار شخصی قضاوت کنم همین که مراقب باشم کلاه خودم را باد نبرد خیلییییییییییییییی هست!
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]