07-05-2015, 09:50 PM
(07-05-2015, 09:22 PM)'fatima204' نوشته: دوستان عزیز سلام من یه سوال دارم به طور مشخص آیا شانس پذیرش برای ترم های بهار و زمستان در کانادا کاهش می یابد یا خیر؟ و کانادا باید با استادا مکاتبه کنم؟چون من به ددلاین های ترم پاییز سال دیگه نمیرسم با این زبان ضعیفم می خوام برای زمستونش یا بهارش اقدام کنم
و اینکه از کی به استادا ایمیل بزنم مرسی از لطفتون
بعضی دانشگاهها وسط سال هم پذیرش دارن. ولی خب همواره ترم اصلی همان پاییز هست. باید ببیند که مدارکتون از جمله نمره زبان کی آماده میشه. صد البته مکاتبه موفق با اساتید شانص رو افزایش میده (نه تنها کانادا، تقریباً هر دانشگاهی). البته در بعضی دانشکده ها از بعضی از دانشگاهها این روال مرسوم نیست. اگر ایمیل بزنید، نهایتاً پاسخ میدن که روال ما این نیست که با دانشجویان پیش از فرستادن اپلیکشن ارتباط برقرار کنیم و یا اصلاً جواب نمیدن. مثلاً دانشگاه McGill در بعضی دانشکده ها به این صورته.
راجع به سوال بعدی تون ددلاین دانشگاهها رو در نظر بگیرید و در بازه یک تا دوماه باهاشون به مکاتبه بپردازید. نهایتاً هم چند جایی اپلای کنید. البته قبل از هر چیز صفحه مربوط به بورس و کمک هزینه ها رو مطالعه کنید در صورتی که به این کمک هزینه ها نیاز دارید.
راجع به سوال بعدی تون ددلاین دانشگاهها رو در نظر بگیرید و در بازه یک تا دوماه باهاشون به مکاتبه بپردازید. نهایتاً هم چند جایی اپلای کنید. البته قبل از هر چیز صفحه مربوط به بورس و کمک هزینه ها رو مطالعه کنید در صورتی که به این کمک هزینه ها نیاز دارید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers