08-05-2015, 05:34 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 08-05-2015, 05:42 PM توسط shubizkumbuli.)
(08-05-2015, 05:27 PM)'amirhossein828' نوشته: سلام
دوستان دیروز آپدیتم و امروز مدیکالم بعد از 92 روز اومد.ولی یه سوال من بیماری گواتر دارم.تقریبا 4 ساله.یعنی تیروییدم باد کرده و اگه دقت کنید معلوم میشه.خواستم بپرسم اولن این مشکلی ایجاد میکنه؟دوما همه دکترها گلو رو چک میکنن؟کسی هست تجربه ای از دکتری داشته باشه که گلو رو چک نکنه؟
اگر پیش راهوریان بری که صد در صد میفهمه.
فرخی هم دیده شده که گیر داده رو این قضیه.
ابراهیمی راد هم که مثل راهوریان معروفه به گیر دادن.
کلا یک نفر بیشتر نمیمونه!
فرخی هم دیده شده که گیر داده رو این قضیه.
ابراهیمی راد هم که مثل راهوریان معروفه به گیر دادن.
کلا یک نفر بیشتر نمیمونه!
مشکل اساسی نخواهی داشت. نهایت معرفی می کنند به متخصص و آزمایش خون tsh t3 t4 و free t3 و total t3 میگیرن و حتی این احتمال هست که fnb (fine needle biopsy) هم بگیرن. اگر بدخیمی نداشته باشه که ایشالا نداره هیچ مشکلی نیست. فقط زمان ازدست میدی و هزینه باید بدی.
به هر حال توصیه می کنم پیش هر دکتری رفتی، اگر تونستی از دکتر اصلیت یک گواهی برای شرح بیماری داشته باش. اگر گفت تیروئیدت مشکل داره میتونی نشون بدی که دکتر گفته خفیفه و از این حرفا.
به هر حال توصیه می کنم پیش هر دکتری رفتی، اگر تونستی از دکتر اصلیت یک گواهی برای شرح بیماری داشته باش. اگر گفت تیروئیدت مشکل داره میتونی نشون بدی که دکتر گفته خفیفه و از این حرفا.
اینم بچه های دیگه که تیروئیدشون مشکل داشته:
نقل قول:امروز مدیکال دادم و دکتر راهوریان بسیار متین بودندو ایشون از من سونوگرافی تیروئید خواستند و دکتر بیمارستان پارس گفتند که 3 تا گره دارم و تیروئیدم کمی بزرگه.
نقل قول:ما هم تست مدیکالمون رو هفته پیش انجام دادیم و رسید آپلود مدیکال رو هم امروز گرفتیم ..... دکتر ما هم راهواریان بود ..... در مجموع دکتر خوبی هستند و بی دردسر کار رو انجام می دند اما همانطور که دوستان دیگه هم گفتند از خانم بنده هم آزمایش تیروئید خواستند و اعلام کردند اکثر خانم های ایرانی تیروئید دارند و آزمایش رو انجام دادیم و چیزی نبود ..... فقط به نظر من دکتر های مشخص شده باید یک مقدار وضعیت مهاجر ها رو هم درک کنند و هزینه های اضافی تحمیل نکنند ( اما مطمئناً اونا مراحل رو بهتر از ما میدونند ) ..... همین آزمایش برای ما 200 هزار تومن اضافه کرد .... و طبق پست های دیگر دوستان نیز دکتر های دیگر با لنجام تست قلب و اکو و غیره هزینه اضافی تحمیل میکنند . اما در مجموع از دکتر راهواریان راضی بودیم و به سایر دوستان هم پیشنهاد میکنم که پیش ایشون برند .
نقل قول:ازمایش های روتین خون شامل: HIV , VDRL , RPR
ازمایش کامل ادرار Urine analyse
عکس ساده از قفسه سینه یا همان chest x ray
اینها برای همه درخواست میشه ولی اگر دکتر احساس کنه که مثلا تیروئید کسی بزرگ باشه یا احتمال کم کاری یا پر کاری باشه ازمایش های تیروئیدی مثل T3 , T4, TSH , سونوگرافی تیروئید میده. اگر همه چیز نرمال باشه که هیچ ولی اگر جایی اختلالی دیده بشه یا کیست و ندول و ادنوم باشه باید یک متخصص غدد و متابولیسم هم شما رو معاینه کنه و نتیجه رو گزارش کنه. اگر سابقه حجامت و کارهای INVASIVE این چنینی داشته باشید که البته خود دکتر در معاینه بالینی میفهمه باید HBS Antigen رو هم تست بدید. از نظر معاینه هم شکم کاملا معاینه میشه برای گوش کردن به صدای قلب و ریه هم تا حدودی از قفسه سینه و پشت معاینه میشه. روی سوابق جراحی و یا هر گونه اسکار روی بدن حساس هستن و خیلی سوال میکنن. اگر تا 5 سال گذشته عملی کردید که نتیجه پاتولوزی نیاز داشه باید همراه ببرید و از پز شک جراح هم گواهی میخوان که تحت نظر هستید و الان مشکلی نداری. معاینه چشم هم دارید