09-05-2015, 03:29 PM
(05-05-2015, 11:13 AM)'نسیم' نوشته: سلام دوستان در مورد موسسه زبان عبادي كسي آشنايي داره ؟ براي آمادگي آيلتس در مدت 2 تا 3 ماه مناسبه؟
خوشبختانه امتحان IELTS اخیراً تا اندازه ای مفهومی شده و در حال فاصله گرفتن از روشهای تکنیکی پیشین خود هست. هر چند شما برای اینکه بتونید با آزمون ارتباط برقرار کنید، نیاز دارید که از یک سری تکنیکهای عمومی که در تمامی کتابهای آماده سازی آزمون IELTS موجود هست اطلاع داشته باشید. در این میان آموزشگاههایی هم هستند که ادعاهایی دارند که مثلاً روش متفاوتی رو ارائه میدند. خدمتون باید عرض کنم که تیکنیک های عمومی (همانطور که بحث شد) تقریباً یکی هستند و تنها این مسأله هست که گاهی روشی در تست زدن برای شخصی مناسب تر از شخص دیگری هست.
مثلاً من خودم تستهای ریدینگ رو به یک باره جواب میدادم و به نوع تست توجهی نمیکردم (منظور اینه که از تست اول شروع میکردم و به تست آخر میرسیدم و مهم نبود که الان تست چهار گزینه ای هست یا T/F/NG)، در صورتی که توصیه میشد که هر تست رو به بخش هایی تقسیم کنید و ... . نکته اینجاست که نهایتاً این شمایید که انتخاب میکنید که از چه روشی استفاده کنید. در انتخاب آموزشگاه یک سری فاکتورها هست که بنا به تجربه خدمتون عرض میکنم:
- فاصله محل زندگی یا کار تا آموزشگاه
- شهریه و هزینه های جاری
- همکلاسی ها، در این مورد یک توضیح عرض کنم. شما هر استادی با بهترین پیشنه ممکن هم بیارید، اگر همکلاسی ها نخواند فعالیت کنند کلاس پویای نخواهید داشت. همین پویایی هست که فرق کلاس با کتابهای Collins و Delta رو میسازه. وگرنه این کتابها بسیار جامع تر و مفصل تر هستند در صورتی که بخواهید فقط از منابع معرفی شده در کلاس و جزوات استفاده کنید.
موفق باشید
- شهریه و هزینه های جاری
- همکلاسی ها، در این مورد یک توضیح عرض کنم. شما هر استادی با بهترین پیشنه ممکن هم بیارید، اگر همکلاسی ها نخواند فعالیت کنند کلاس پویای نخواهید داشت. همین پویایی هست که فرق کلاس با کتابهای Collins و Delta رو میسازه. وگرنه این کتابها بسیار جامع تر و مفصل تر هستند در صورتی که بخواهید فقط از منابع معرفی شده در کلاس و جزوات استفاده کنید.
موفق باشید
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers