09-05-2015, 07:35 PM
(09-05-2015, 09:29 AM)'آرش خسروی' نوشته:سلام به همه دوستان،من 32 سال سنم هستش و متاهلم.فوق لیسانی طراحی ربات های صنعتی تخصص نانو تگنولوژی و برش لیزر هستممعدل 5/5 (20)دانشگاه: هوا و فضای خارکف (اکراین)لیسانس : مهندسی مکانیکمعدل 4.5/5 (17.8)دانشگاه: هوا و فضای خارکف (اکراین)زبان انگلیسی : اگر الان تافل بدم حداکثر 80 میگیرمآلمانی هم بسیار کم بلدم ولی مشکلی برای خوندنش ندارم.بسیار تمایل دارم که به آلمان برم برای ادامه تحصیل و زندگی (نمیخوام برگردم) ولی از لحاظ مالی قدرت ندارم که خودم بخوام هزینه های پرداخت کنم.خواهش میکنم در صورتی که اطلاعات در مورد رشته ها و دانشگاه هایی که من میتونم براشون اقدام کنم رو بهم بدید ممنون میشم.
شانست که خوبه.
اما مقاله نداری و نمره زبانت هنوز اماده نیست این دو مورد ممکنه حساس امیز باشه ضمن اینکه این رشته هم جزو رشته های حساسه باید در پایان نامه و پروپزال دقت کنید. لیست بهترین دانشگاههای دوره هوافضا در المان هم اینجا قرار دادم.
اما مقاله نداری و نمره زبانت هنوز اماده نیست این دو مورد ممکنه حساس امیز باشه ضمن اینکه این رشته هم جزو رشته های حساسه باید در پایان نامه و پروپزال دقت کنید. لیست بهترین دانشگاههای دوره هوافضا در المان هم اینجا قرار دادم.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public