09-05-2015, 08:18 PM
(09-05-2015, 08:05 PM)'nadi2014' نوشته: دوستان کسی نظری نداره
دوباره سوالمو مطرح میکنم
لطفا راهنمایی میکنید .
من این هفته وفت دکتر دارم و باتوجه به اینکه تیروئید کم کار دارم میخام آزمایش اخیرمو که شامل (T3,TSH, TESTOSTERONE) و سونوگرافی از تیروئیدمو به دکتر نشون بدم . البته فردا هم چکاپ شش ماهه تیروئیدمو پیش دکتر فوق تخصص غدد دارم و از ایشون میخام که شرح کاملی از وضعیت تیروئیدمو بنویسه که دکتر که میرم مدیکالمو انجام بدم به ایشون ارائه بدم که نیاز به آزمایشات تکمیلی نباشه. دوستان اگر نظری دارید لطفا بگین .
درود و وقت بخیر.
این خیلی کار خوبیه. دکترها یا منشی هاشون هم وقتی تماس میگیریم برای هماهنگی، توصیه می کنن که آزمایشات و گزارشات پزشکی تون رو همراه داشته باشید. قطعا خوبه که گزارشات اخیرتون رو به دکتر نشون بدید ولی تضمینی وجود نداره که تست یا معاینه دیگه ای توسط پزشک دیگه ای ازتون نخوان.
من تجربه تیروئید رو ندارم ولی در مورد سنگ کلیه همسرم، دکتر فرخی متخصص معتمد خودش رو معرفی کرد که تاییدیه ایشون رو براشون ببریم.
موفق و سلامت باشید.
این خیلی کار خوبیه. دکترها یا منشی هاشون هم وقتی تماس میگیریم برای هماهنگی، توصیه می کنن که آزمایشات و گزارشات پزشکی تون رو همراه داشته باشید. قطعا خوبه که گزارشات اخیرتون رو به دکتر نشون بدید ولی تضمینی وجود نداره که تست یا معاینه دیگه ای توسط پزشک دیگه ای ازتون نخوان.
من تجربه تیروئید رو ندارم ولی در مورد سنگ کلیه همسرم، دکتر فرخی متخصص معتمد خودش رو معرفی کرد که تاییدیه ایشون رو براشون ببریم.
موفق و سلامت باشید.