10-05-2015, 01:27 AM
(14-03-2015, 11:24 PM)'ghanary93' نوشته: با سلام به همه عزیزان
ما دیشب از طریق کانادا لندینگ فی را پرداخت کردیم و رسید را به ایمیلی که گفته بود پس از انجام تغییرات مطابق دوست بسیار عزیزم f-goo به پاریس ارسال کردیم
امروز از دکتر دانشور اصفهان نوبت گرفتیم رفتیم پیش ایشون
1- هزینه 2 نفر بزرگسال و یک کودک 2 سال و نیم : 890000 تومان
2- هزینه عکس قفسه سینه برای دو نفر بزرگسال: 100000 تومان
3- هزینه ازمایش ادرار و خون برای دو نفر بزرگسال: 84000 تومان
دکتر کار خاصی نکرد- قلب را گوش داد و فشار گرفت
پرسید بیماری خاصی یا جراحی داشتین که من قرصهای فشار ازمایشهای چکاب قبلی و قرص چربی را گفتم ونشان هم دادم یادداشت کرد اسمشون را
پرسیدم اینها موردی داره که ایشون گفتند نه موردی نیست روزانه با این جور افراد دارای فشار خون و یا دیابت برخورد میکنه و موردی نیست
گفت تا قبل از سال نتایج را با ایمیل ارسال خواهد کرد و یک رسید را از منشی ایشون خواستم برای من ایمیل کنه که من هم جداگانه بفرستم پاریس
اسپردشیت را اپدیت کردم ایشون نمره 4 گرفتن
به امید موفقیت همه دوستان
من هم امروز پس از هماهنگی با منشی دکتر دانشور به مطب ایشان رفتم. کل کار من توی مطب 15 دقیقه هم طول نکشید. خلوت. برخورد خوب، پس از امضای فرم رضاتمندی توسط اینجانب و حال و احوال معمولی، فشار خون گرفت، صدای قلب و ریه رو گوش کرد بعدشم من رو به آزمایشگاه و رادیولوژی معرفی کرد و گفت نهایتا تا سه روز آینده مدارک رو تکمیل میکنند و ارسال میشه. البته هنوز در این مورد نمیتونم نظر بدم لااقل تا سه روز آینده...
شرح هزینه ها برای یک نفر:
330 هزارتومان ویزیت.
50 هزار تومان رادیولوژی (تهیه عکس از قفسه سینه).
42 هزار تومان هزینه های آزمایشگاه (بررسی نمونه های خون و ادرار).
مجموعا 422 هزار تومان
در مجموع تا این لحظه راضی بودم از دکتر (البته هنوز پروسه ارسال مدارک رو توسط ایشون مشاهده نکردم).
امیدوارم این تجربه به درد دیگر دوستان بخوره.
شرح هزینه ها برای یک نفر:
330 هزارتومان ویزیت.
50 هزار تومان رادیولوژی (تهیه عکس از قفسه سینه).
42 هزار تومان هزینه های آزمایشگاه (بررسی نمونه های خون و ادرار).
مجموعا 422 هزار تومان
در مجموع تا این لحظه راضی بودم از دکتر (البته هنوز پروسه ارسال مدارک رو توسط ایشون مشاهده نکردم).
امیدوارم این تجربه به درد دیگر دوستان بخوره.
NOC: 2131, Recieved to CIO: November/18/2014, Per: February/10/2015, Update Request: May/06/2015, Medical Request: May/07/2015 , Medical recieved: May/20/2015, Update recieved: May/23/2015, Processing started:July/08/2015, Decision Made: July/15/2015, Passport Request: July/17/2015