10-05-2015, 03:09 AM
(10-05-2015, 12:51 AM)'nastaran1830' نوشته: سلام. خداقوت همه دوستان عزیز که تجربه هاشون در اختیار دیگری قرار می دهند من هم فعلا فول فاند دانشگاه تگزاس برای دکترا گرفتم و من 6-7 ماه قبل مدرک زبان 7 رو گرفتم و خیلی امادگی در حد بالایی برای مصاحبه به زبان انگلیسی ندارم و واسه اواخر خرداد هم باید انجام بشه. چندین شرکت که کار وقت سفارت انجام می دهند میگن اگه شما فارسی هم حرف بزنید مشکلی نداره. میخواستم ببینم واقغا اثر منفی داره بر روند مصاحبه یا نه ؟ مصاحبه دبی هست.
سپاسگذارم اگه دوستان کامل این قضیه را برای بنده توضیح بدهند..
درود. به فروم خوش امدید.
تا اونجا که من اطلاع دارم مصاحبه برای ویزای دانشجویی به زبان انگلیسی هست و نه فارسی (مصاحبه ویزای توریستی میتونه فارسی باشه).
تا اواخر خرداد ۱ ماه وقت دارید. کمی روی صحبت کردن تمرین کنید و نگرانی زیادی نداشته باشید. آفیسر ها انتظار ندارن شما fluent باشید.
کلا نمونه سوالها رو مرور کنید و یک جوابی در ذهنتون آماده کنید.
تا اونجا که من اطلاع دارم مصاحبه برای ویزای دانشجویی به زبان انگلیسی هست و نه فارسی (مصاحبه ویزای توریستی میتونه فارسی باشه).
تا اواخر خرداد ۱ ماه وقت دارید. کمی روی صحبت کردن تمرین کنید و نگرانی زیادی نداشته باشید. آفیسر ها انتظار ندارن شما fluent باشید.
کلا نمونه سوالها رو مرور کنید و یک جوابی در ذهنتون آماده کنید.
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge