17-11-2011, 07:26 PM
(17-11-2011, 02:55 PM)Iman نوشته: مرسی از همه دوستان بابت راهنماییهمونطور که آوا گفت معمولاً 3 تا کافیه. من گهگاه 4 تا هم دیدم که می نویسند. مشخصات رو ترجیحاً کامل بنویسید، یعنی اسم، رتبه، آدرس، ایمیل و شماره تلفن رو باید داشته باشه. می تونید Reference ها رو تو دو ستون بنویسید که جای کمتری بگیره.
یه سوال دیگه، توی بخش references من میخوام بنویسم استادایی که میتونن تایید کنن کار منو، باید چند تا باشه حداکثر؟ یا مثلا اگر زیاد باشن میشه به طور خلاصه فقط اسم استادا و مثلا ایمیلشون رو نوشت؟ ممنون
(17-11-2011, 03:55 PM)Iman نوشته: پژمان جان من هر کاری میکنم رزومم 3 صفحه نمیشه!ایمان جان CV که برای دانشگاه ها می فرستی باید کامل باشه و می تونه بالای 10 صفحه هم حتی باشه. اما اگر رزومه رو برای تماس با استادا داری درست می کنی معمولش 2، نهایتاً 3 صفحه است. در مورد تفاوت های رزومه و CV اینجا توضیح داده شده.
به راحتی می شه این رزومه رو با Reference ها هم تو 3 صفحه جا داد. برای اینکار می تونی یه بخش هایی رو دو ستونه کنی (مثلاً Research Interests و References). همینطور می تونی فونت متن رو 10 و فونت تیترها رو 12 انتخاب کنی.