11-05-2015, 07:51 PM
(07-05-2015, 01:55 AM)'M1KE' نوشته: معمولا در فایل پیوست شده این موارد توضیح داده میشه که بهتره اون رو مطالعه کنید. تا جایی که من اطلاع دارم، خود ایمیل پاس ریکوئست رو هم باید پرینت بگیرید. در قسمتی از ایمیل معمولا اشاره میشه که:
Please present a copy of this message as well as a copy of the attachments you received with this message.
که اشاره می کنه یک کپی از خود ایمیل و یک کپی هم از فایل ضمیمه شده تهیه کنید. در خود فایل پیوست شده هم معمولا اشاره میشه که برای هر پرونده یک بار فایل پیوست شده پرینت بشه و نه برای هر نفر و به همین دلیل فرم مربوط به مشخصات به صورت شماره گذاری شده هست که یک بار و برای همه اعضا پر بشه.
در مورد گذرنامه ها هم می بایست هر فرد خانواده (شامل کودکان) گذرنامه جداگانه ای داشته باشه و امضا شده باشه و دست کم دو صفحه خالی داشته باشه. در مورد کودکان، تا جایی که من اطلاع دارم امضای یکی از والدین حکم امضای اونها رو بازی می کنه و در همه جا یکی از اونها به جای ایشون امضا می کنند.
پینوشت: هر فرد هم می بایست دو قطعه عکس 3.5 در 4.5 هم داشته باشه که پشت یکی از اونها نام صاحب عکس نوشته شده باشه.
ممنون از پاسخ شما.
ولی من شنبه که پاسپورت هامون رو بردم تحویل یکی از این آژانس های پیک آپ ویزا دادم، پرسیدم همونجا و گفتند پاسپورت بچه نیازی به امضا نداره. حالا امیدوارم درست گفته باشند که ما هم دچار مشکلی از این بابت نشویم.
نتیجه را خدمت شما خواهم گفت.
ولی من شنبه که پاسپورت هامون رو بردم تحویل یکی از این آژانس های پیک آپ ویزا دادم، پرسیدم همونجا و گفتند پاسپورت بچه نیازی به امضا نداره. حالا امیدوارم درست گفته باشند که ما هم دچار مشکلی از این بابت نشویم.
نتیجه را خدمت شما خواهم گفت.