(12-05-2015, 04:20 PM)'sootehdelan' نوشته: دوستان اگه یادتون باشه من همون هستم که به اداره مون فکس فرستادند و گفتند نامه شغلی رو تایید کنین . اداره ما هم گفت که اینکار رو نمیتونیم بکنیم ولی با بدبختی تونستم یه نامه بگیرم که توش نوشته که من اونجا کار میکنم و شرح وظایف من هم توی نامه شماره فلان (همون که ابتدای امرگرفتم وفرستادم کانادا) توضیح داده شده است که خوشبختانه این خودش میتونه یه جور تایید باشه . ضمنا این نامه رو از امور بین الملل وزارتخانه که بالادست اداره ما میشه گرفتم . ولی اونجا هم گفتن ما فکس نمیکنیم . حالا موندم : 1 -خودم از خونه فکس کنم 2- ایمیل کنم و توضیح بدم که بدلیل اینکه اداره مون دولتی هست از این کارها نمیکنن و نامه رو مستقیم دادن دست خودم 3- صداش رو در نیارم و از یه تلفن که به شماره تلفن اداره مون نزدیک هست فکس کنم که شاید فکر کنن از اداره هست[img]images/smilies/biggrin.gif[/img] 4- اصلا فارسی رو فکس کنم یا ترجمه رو ( چون تو فکسی که به اداره زدند فارسی نوشتند که تایید کنید ) . فکر کنم که من تنها موردی هستم که این مشکل براش پیش اومده . ممنون از دوستانبه نظر من حقیقت رو بگید، فکر نکنم موردی باشه، بالاخره اونا هم در جریان ادارات دولتی ایران هستند، اگه هم واقعا امکان فاکس از شماره شرکت رو دارید که حتما این کارو کنید، ترجمش هم بفرستید.
(12-05-2015, 07:03 PM)'hamedm' نوشته: سلام به دوستان عزیزفکر کنم بیمه ارائه داده بودند تا جایی که من مطالب رو دنبال می کنم و خاطرم هست
تبریک به پس ریکوئست شده ها و آپیدیت و مدیکال گرفته ها
امیدوارم همگی تو راه رسیدن به کانادا موفق باشن
امروز از یکی از دوستانم که عضو سایت نیست آفیسر MF/MB تو آپدیت اول SSO یه همون بیمه خواسته بود .
تا اونجا که من سرچ کردم و مطلع شدم 2 نفر با همین آفیسر ازشون بیمه خواسته شده و پاس ریکوئست شدند
آیدیهاشون این هست :
tahayazdani که دیروز پاس ریکوئست شدند و
ehsan_soad
کسی اطلاع نداره این دوستان چی ارسال کرده بودند ؟ آیا بیمه داشتند . اگه نداشتند چیکار کردند
ممنون میشم تجربیاتتون رو درمیون بگذارید و از نگرانی درش بیارین
(12-05-2015, 08:05 PM)'ramin188' نوشته: ناك ٠١١٣ ٣ سال سابقه كار فرستادم پارت تايم .جمعا ميشه نزديك ٢ سال فول تايم .مدارك قراردادمو فرستادم با نامه كاري از شركت كه ترجمه رسمي بود.ضمن اينكه تو قراردادم ذكر شده بود كه طبق توافق با كارفرما بيمه نشدم .نميدونم چكار كنم گيج شدمشما به تاپیک بیمه تو همین انجمن مراجعه کنید مطالب خیلی خوبی داخلش هست. ولی چند راهکار هست، یکی اینکه از شرکت شکایت کنید به اداره کار که دو ماهی کار می بره اگر تایید بشه بیمه رد می کنند. دوم اینکه شاید بتونید با مدارکی مثه نامه مالیاتی یا حساب بانکی که پول حقوقتون رو واریز می کردند ثابت کنید کار کردید.
نقل قول:سلام دوستان تو آپدیت از من منشا حساب خواسته بودن .چاره ای نیست شما گردش حسابتونو بگیرید و بفرستید، یه نامه هم بنویسید و توضیح بدید چی شده و حسابتون چرا کم و زیاد شده و بگید که اگه نیاز به مدارک دیگه هست می تونید ارائه بدید.
من هم فقط گواهی موجودی حساب با مجموع واریز و برداشت 3 ماهه رو بدون هیچ توضیح اضافه ای براشون فرستادم. دوباره ایمیل اومد و گفتن که movement یا ریز تراکنش رو بفرست.
من تو 3 ماه گذشته حدود 75% میزان مورد نیاز، پول تو حسابم بوده.این اخر،چند روز قبل گواهی حدود 12 میلیون ریختم به حساب.
به نظر شما این میزان پول مشکوک حساب میشه ؟
بهتر نیست من الان فقط همین ریز گردش حساب رو بفرستم و منتظر باشم اگه خودشون توضیح خواستن بعد فاکتور فروش سکه بفرستم ؟
یا اینکه نه از همین الان با گردش حسابم فاکتور فروش سکه رو هم بفرستم ؟
ممنون ار راهنماییتون
If you really want to do something, you find a way. If you don't you'll find an excuse