15-05-2015, 04:23 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 15-05-2015, 04:27 AM توسط ForeverBlue.)
(15-05-2015, 01:47 AM)'hamid_iranman' نوشته: سلام دوست عزیز برای منم دقیقا همین پیغام را دادند و refuse کردند:
your intention to leave the territory of the member states before the expiry of the visa could not be ascertained.
لطفا اگه میشه بگید معنی دقیقش چی هست تا اگه میشه برای اعتراض اقدام کنم ؟نمی دونم مشکل از تاریخی هست که من برای ماندنم در سوئد زدم که زدم 15-06-2015 تا 29-06-2015 یا اینکه کلا این جمله به معنی دیگه ای هست ؟ و منظورش از expiry کلا تاریخی هست که من ذکر کردم یا کلا منظورش بازه زمانی بوده ؟ من تاریخ پرواز را دقیقا برای یک و ماه و نیم بعد از وقت مصاحبه زده بودم لطفا مرا از گیجی در بیارید نمی دونم منظورشون چی بوده
درود بر شما
معنی اش که کاملا واضحه. این که احتمال میدهند شما منطقه شنگن را ترک نکنید.
این یک دلیل بسیار معمول ریجکت شدن بسیاری از ویزاها است.
دلایلش بسیار متعدده مثلا اینکه وابستگی کافی به وطن خودتان نمیبینند مثل نوع شغل، دارایی ها و املاک، اعضای خانواده و ..
مثلا یک آقای مجرد که درخواست ویزا میدهد با یک آقای متاهل که قرار است همسر و فرزندانش در کشورش باشند متفاوت است.
کلا برای ویزای توریستی سوئد زیاد جالب نیست و بهتر است از فرانسه و آلمان و یونان اقدام کنید چون برای توریست ها بهتر ویزا میدهند.
آیا مدارکی که ارائه داده اید کامل بوده؟ مثلا سند خانه و حساب بانکی و ..؟
معنی اش که کاملا واضحه. این که احتمال میدهند شما منطقه شنگن را ترک نکنید.
این یک دلیل بسیار معمول ریجکت شدن بسیاری از ویزاها است.
دلایلش بسیار متعدده مثلا اینکه وابستگی کافی به وطن خودتان نمیبینند مثل نوع شغل، دارایی ها و املاک، اعضای خانواده و ..
مثلا یک آقای مجرد که درخواست ویزا میدهد با یک آقای متاهل که قرار است همسر و فرزندانش در کشورش باشند متفاوت است.
کلا برای ویزای توریستی سوئد زیاد جالب نیست و بهتر است از فرانسه و آلمان و یونان اقدام کنید چون برای توریست ها بهتر ویزا میدهند.
آیا مدارکی که ارائه داده اید کامل بوده؟ مثلا سند خانه و حساب بانکی و ..؟
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ