15-05-2015, 09:06 AM
(14-05-2015, 06:49 PM)'علیا 123' نوشته: سلام امکانش هست یه نمونه فرم پر شده (ds-260) برای یه شخص ایرانی رو با ترجمه سر تیتراش رو سایت بزارین در ضمن تاکی فرصت داریم این فرم رو پر کنیم و آیا خودمون میتونیم پرکنیم یا باید به کسی مراجعه کنیم ممنون از لطفتون
دسترسی به این فرم برای من امکان پذیر نیست و ظاهرا فقط در دسترس برندگان لاتاری هست و با شماره case number و تاریخ تولد اونها قابل دسترسیه. این فرم طوری ایجاد شده که افراد بتونند خودشون پرش کنند، اما پر کردنش نیاز به دونستن زبان انگلیسی داره. اگر زبان انگلیسی شما به اندازه کافی خوب نیست، بهتره که فرم رو با کمک کسی که زبان میدونه پر کنید. همچنین من شنیدهام که برخی از آژانسهای مسافرتی هستند که به ازای دریافت هزینهای این فرم رو برای افراد پر میکنند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.