15-05-2015, 02:45 PM
(15-05-2015, 01:59 PM)'crystalbird10' نوشته: با سلام خدمت همه دوستان و عرض تبریک به پاس رکوئستی ها [img]images/smilies/wink.gif[/img] دوستان یه سوال داشتم، من آپدیت مدارکم رو 12 مارچ از طریق وکیلم فرستادم ولی وقتی ازشون خواستم برام رسید ویزا آفیس رو ایمیل کنن به من گفتن که ویزا آفیس پاریس رسید دریافت مدارک نمی فرسته. حالا با توجه به اینکه تو این انجمن دیدم که برا بعضی از دوستان همون اول یا بعدا از طریق ارسال ایمیل پیگیری، همچین ایمیلی اومده (مخصوصا کسایی که آفیسرشون CT هست که آفیسر منم هست) آیا به نظرتون بهتر نیست خودم یه ایمیل به پاریس بزنم و مطئن شم مدارک آپدیتم رو دریافت کردند (البته اگه به من جواب بدن با توجه به اینکه اونا ایمیل وکیل من رو میشناسند)؟ خیلی نگرانم که نکنه مدارکم رسیود نشده باشه و بخاطرش بدون اعلام قبلی سر فرصت 60 روزه ریجکتم کنند.
وقتی وکیل دارید خودتون به ویزا آفیس ایمیل ندید . فقط به ایمیلهای ثبت شده تو پرونده جواب میدند . من هم وکیل داشتم و قبل از آپدیت ایمیل دادم هیچ پاسخی نگرفتم ازشون. تنها کاری که میتونید بکنید اصرار کنید که وکیلتون پیگیر باشه و ایمیل follow up بفرسته براشون