15-05-2015, 03:48 PM
(15-05-2015, 03:05 PM)'maryamnasrolahi' نوشته: سلام
من امسال با 1ماه درس خوندن برای ارشد رتبه ای آوردم که میتونم در دانشگاههای اردبیل و ارومیه قبول بشم ولی دانشگاهای مطرح قبول نمیشم .تصمیم داشتم برای سال بعد دوباره کنکور بدم ولی با خوندن مطالب این پست دو دل شدم البته اساتیداین دانشگاها دررشته مورد نظر من در سطح دانشیاری هستند .
ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
در انتخاب دانشگاه باید خیلی موارد رو در نظر بگیرید. ولی اگر میخواهید برای مقاطع بالاتر برای ادامه تحصیل در دانشگاهای خارجی تحصیل کنید. طبیعتاً رتبه دانشگاه یکی از عوامل تأثیر گذار بر پذیرش هست (به همان لفظ یکی توجه کنید). در حالت کلی این سوالی هست که شما باید خودتان جواب بدید. من فقط برای اینکه بتونید بهتر فکر کنید و تصمیم بگیرید چند ایتم رو یادآوری میکنم.
- اول از همه شما باید مشخص کنید که اگر این یکسال رو صبر کنید حتماً تلاش بیشتری خواهید کرد. لزوماً در دست داشتن مدت بیشتر به معنای تلاش بیشتر نیست. خیلی از دوستان من آدم های شب امتحانی بودن. حتی در موقع کنکور و این طور مناسبتها همچنان تمرکزشون به ماههای آخر ختم میشد.
- مورد بعدی ای که باید مشخص کنید اینه که آیا در این یکسال آتی دغدغه هایی فکری ای، مثل نیاز به یافتن شغل، یا تصمیم گیری برای آینده زندگی و ...، برای خودتون پیش نمیارید.
- باید سن خودتون و قدرت ریسک پذیری رو هم در نظر بگیرید. همیشه اتفاقات پیش بینی نشده ممکنه مسیر زندگی آدم رو تغییر بده.
توجه کنید آیتمهایی که من مثال زدم، تنها حالات خاصی هست که ممکنه در تصمیم گیری شما تأثیر داشته باشه. ضمناً راجع به دانشیار که فرمودین، من خودم اعتقاد دارم کار علمی کردن در دانشگاههای به مراتب کوچکتر بهتر از کار علمی نکردن در دانشگاههای به مراتب بزرگتر هست. اگر پیشرفت خودتون رو در شرکت در دوره مربوطه میبنید، به نظر من اقدام کنید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers