(06-11-2011, 08:24 PM)soilman نوشته: درسته کریم جانسویلمن عزیز من نمیدونم دقیقا متوجه منظورت شدم یا نه اما اگه درست متوجه شده باشم:
در واقع ریسرچ پروپوزال یه جور آشنایی ابتدایی با این هست که چجور یه پروژه رو انجام بدی و در نهایت هم بتونی نتایج اون تحقیق رو منتشر کنی...
در مورد سوالم دو جنبه هست:
1-به گفته ی شما و مارال خانم از یه جهت خوبه چون به زبان ساده بگیم استاد، به راحتی و پیشبرد پروژه اش هم فکر می کنه و خوب آشنایی کلی با قضیه از طرف دانشجو این دلگرمی رو می تونه به همراه داشته باشه...
2- ریسک این که ایا ممکنه که بعدا از اون پروژه خوشش نیاد و به جنبه ی دیگر علاقه مند باشه هم پیش میاد
البته خوب اینجا میشه گفت اگه فرد خودش علاقه مند بوده به اون موضوع و خودش رفته دنبال استاد و اینها و به قول معروف شهید راه علم بشه این احتمال کمتر هست ولی خوب احتمال هر چیزی هست
روز خوش
1. مطمئنا وقتی تحقیق قبلیت روی یه موضوعی بوده و میخای روی همون ادامه بدی به استادی که زمینه ی ریسرچ اینترستش مشابه هست ایمیل میدی و میخای باهاش کار بکنی که خب مطمئنا استادی که بفهمه دانشجو قبلا روی موضوع مورد علاقش کار کرده بیشتر خوشحال میشه!!
2. میتونی 1000 تا پروپوزال بنویسی!! بیخیال بابا!! به استادی که موضوع کاریش شکلاته بگو دوس داری روی شکلات کار کنی و استادی که علاقمندی تحقیقش شیمی هسته ای هست بگو میخای روی اتم کار کنی!! البته اگه حتما میخای قبول بشی و اون در درجه ی اول قرار داره! اگه نه هم که اگه به موضوع تحقیق الانت علاقه مندی میتوی یه دسته گل بگیری و همراه با یه ایمیل خوشگل بفرستی برای استادای با زمینه ی کاری مشابه.. و بگی من همین موضوع رو میخام و لا غیر....
همین!!
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز