(17-05-2015, 12:08 PM)'Mohsen1190' نوشته: سلام برای من I-20 را May 6 2015 صادر کردن و امروز May 17 2015 به دستم رسید. شروع ترم تو I-20 زدن May 18 2015 یعنی فردا. یعنی من کلا یه روز وقت دارم. سوالم اینه که اصلا این I-20 به دردم میخوره؟ میتونم باهاش برا ویزا اقدام کنم؟یعنی شما میخواهید تازه با این I-20 وقت بگیرید و برای ویزا اقدام کنید؟ در این صورت به نظر من دیگه این I-20 فایده نداره، مگر این که از دانشگاه نامهای بگیرید که دانشگاه بگه شما اگر تا ۲-۳ ماه دیگه هم برسید مشکلی نیست.
ضمنا بد نیست نگاهی به موضوع گرفتن وقت سفارت امریکا با یک I-20 و انجام مصاحبه با یک I-20 دیگه هم بیاندازید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.