18-05-2015, 09:18 PM
(18-05-2015, 09:05 PM)shubizkumbuli نوشته: در مورد شهرام جان
فقط کسی رو راه میدن تو سفارت که دعوت به مصاحبه شده. تو آنکارا همراه اضافه رو راه میدن که تو یک سالن انتظار جدا بشینه. برای همین به مصاحبه دو نفره خیلی فکر نکنید. اگر بشه هم به صلاح نیست. فرض کنید بخوان مچ گیری کنند هر کدومتون رو تو دو تا اطاق مصاحبه کنند و به دروغ به هر کدوم بگن همسرت تو اون اطاق این حرف رو زده و منتظر جواب شما باشن. تو آنکارا این سابقه داشته به خاطر شک به ازدواج صوری.
از جهت همراهی و گرفتن ویزای فرانسه احتمال ریجکت بیشتر میشه از نظر من. چون دو تایی میرید. دقت کن نگفتم ریجکت میشی. گفتم احتمال ریجکت زیاد میشه. وقتی یک نفر ایران میمونه اونا راحت تر ویزا میدن اونم برای این حالت توریستی.
وقتی برای ویزای فرانسه اقدام کردید با سفارت تماس بگیرید و زمان حدودی رو برای دریافت ویزا بگید. که اگر نرسید دستتون بشه reschedule کرد.
به نظر من که فقط سطح زبانتون رو میسنجن و ممکنه حتی ازتون بخوان که مثلا یک نامه رسمی بنویسید. آمادگی داشته باشید که احیانا نمونه نامه هایی که دادید رو دوباره بتونید بدون فکر بنویسید. دست کم نگیرید و تمرین کنید.
به نظر من این مصاحبه برای شما بیشتر مثبت هست تا منفی. من از طرف خودم و دوستان برای شما آرزوی موفقیت می کنم :-)
مرسي از راهنماييتون بله حق باشماست همين كارو خواهم كرد