19-05-2015, 08:13 PM
(19-05-2015, 07:01 PM)'butterfly' نوشته: سلام ؛ به نظرم اول از همه بهتره ددلاین دانشگاه های مدنظرتون چک کنید. با فرض اینکه دوره ترمیک تافل تیرماه شروع بشه و پنج ماه طول بکشه شما ابان یا اذر می تونید امتحان بدید که زمان خوبیه فقط باید به موقع برای این تاریخ ها ثبت نام کنید تا از ازمون جا نمونید.
با توجه به اینکه که در قسمت لغت و لیسنینگ احساس ضعف می کنید و اولین باره می خواهید تافل بدید من دوره ترمیک به شما پیشنهاد میدم تا دوره فشرده چون دوره فشرده خیلی کوتاهه و بیشتر به درد افرادی می خوره که قبلا تافل دادند و در پی افزایش نمره اند.
راه دیگه اینه که شما خودتون ار الان شروع به مطالعه لغت و کتاب های امادگی تافل کنید و حدودا دوماه مونده به امتحان کلاس فشرده برید. اما من راه اول بهتون پیشنهاد میدم.
بسیار متشکرم از نظرات سودمندتون
من خودم هم دقیقا همینطور فکر میکنم.
چون رشته من فوتونیکه و موضوع کارم هم متامتریال که یه موضوع کاملا جدید و به روزی هست و تا جایی که من توی این چندسال فهمیدم معمولا دانشگاهها توی ژانویه و می-جون و حتی سپتامبر هم برای این رشته پوزیشن اعلام میکنن.
مثلا همین الان روی سایت دانشگاه چالمر سوئد 3 تا پوزیشن اعلام شده و یه استاد دیگه هم توی یک دانشگاه لندن اعلام ظرفیت کرده.
منتها برای فول فاند باید تافلم با نمره خیلی خوب باشه و فکر میکنم سطح یادگیری تافل روی امتحان GRE هم تاثیر میذاره نه؟
حالا با توجه به تمام این مسائل، به نظر شما با آقای علی محمدی کلاس بگیرم یا آقای اعلایی؟ الان باید برای خرید ووچر اقدام کنم؟
من خودم هم دقیقا همینطور فکر میکنم.
چون رشته من فوتونیکه و موضوع کارم هم متامتریال که یه موضوع کاملا جدید و به روزی هست و تا جایی که من توی این چندسال فهمیدم معمولا دانشگاهها توی ژانویه و می-جون و حتی سپتامبر هم برای این رشته پوزیشن اعلام میکنن.
مثلا همین الان روی سایت دانشگاه چالمر سوئد 3 تا پوزیشن اعلام شده و یه استاد دیگه هم توی یک دانشگاه لندن اعلام ظرفیت کرده.
منتها برای فول فاند باید تافلم با نمره خیلی خوب باشه و فکر میکنم سطح یادگیری تافل روی امتحان GRE هم تاثیر میذاره نه؟
حالا با توجه به تمام این مسائل، به نظر شما با آقای علی محمدی کلاس بگیرم یا آقای اعلایی؟ الان باید برای خرید ووچر اقدام کنم؟