22-05-2015, 02:40 AM
به صحبت های ForeverBlue عزیز اضافه کنم که انتخاب بین این دو تا حدی به شرایط دیگه شما مثل توانایی در تامین هزینه تحصیل و زندگی هم بستگی داره. در کل گرفتن پذیرش برای دکترا سخت تر هست با این حال شانس گرفتن فاند یا همون کمک هزینه تحصیلی برای پذیرش های دکترا بیشتر از فوق لیسانس است. فوق لیسانس زمانی مناسب تر خواهد بود که شما بتونید هزینه ها رو خودتون تامین کنید وگرنه احتمال گرفتن کمک هزینه در اون کمتر هست.
جدای از شانس پذیرش و کمک هزینه، شانس گرفتن ویزا هم مطرح هست که رشته هایی مثل نانو شانس شون از این منظر پایین تر هست و بهتره سراغ گرایش هایی برین که حساسیت کمتری روی اونها باشه مگر اینکه واقعا به اونها علاقه داشته باشید و کم شدن شانس ویزا خیلی براتون مهم نباشه.
در مجموع، هم سعی کنید مقاله هاتون رو به چاپ برسونید و هم نمرات زبان به حد قابل قبول برسونید. در این صورت بسته به مواردی که توضیح دادم می تونید گرایش و مقطع مناسب رو انتخاب کنید. گاهی حتی بهتره هر دو رو با هم امتحان کنید ببینید از کدوم زودتر نتیجه می گیرید.
جدای از شانس پذیرش و کمک هزینه، شانس گرفتن ویزا هم مطرح هست که رشته هایی مثل نانو شانس شون از این منظر پایین تر هست و بهتره سراغ گرایش هایی برین که حساسیت کمتری روی اونها باشه مگر اینکه واقعا به اونها علاقه داشته باشید و کم شدن شانس ویزا خیلی براتون مهم نباشه.
در مجموع، هم سعی کنید مقاله هاتون رو به چاپ برسونید و هم نمرات زبان به حد قابل قبول برسونید. در این صورت بسته به مواردی که توضیح دادم می تونید گرایش و مقطع مناسب رو انتخاب کنید. گاهی حتی بهتره هر دو رو با هم امتحان کنید ببینید از کدوم زودتر نتیجه می گیرید.
(17-05-2015, 05:19 PM)'allahyari' نوشته: سلام.من کارشناسیم با معدل 16.67 و ارشدم با معدل 15.72 تو رشته فیزیک تو گرایش اتمی مولکولی تو دانشگاه دولتی قم گذروندم.تو دو همایش که یکی ملی و یکی بین المللی البته تو ایران بود شرکت کردم.ایشالا 1 یا 2 مقاله آی اس آی میدم و برای آیلتس و جی آر ای هم اقدام میکنم.با توجه به رزومه ام بخصوص معدل ارشدم طبق گفته دوستان انجمن نمیتونم از دانشگاههای تاپ و یا خوب خارجی پذیرش و بورس بگیرم.ضمن اینکه فکر میکنم سطح علمیم هم برای ورود به دانشگاههای تاپ یا حتی خوب خارجی خوب نیست.با این تفاسیر به نظر شما برای مستر دوم تو رشته خودم با گرایش دیگه ای (نانو) اقدام کنم یا برای دکتری؟ممنون میشم راهنماییم کنید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -