19-11-2011, 09:01 PM
امیر حسین جان همه جای دنیا طبیعی هست که افراد بعد از امتحان در مورد سوالات و جوابهایی که دادند نظر می دند و بررسی می کنند. فکر نمی کنم کسی تعهد بده در مورد سوالات و جوابهاش هیچ نظری نده! این کاری هم که اینجا می شه همین هست، فقط به جای گفتار، نوشته می شه. احتمال اشتباه یا تغییر در سوالات هم خیلی زیاده، چون کسی دقیق یادش نیست. پس اینطوری نیست که عین سوالات و بدون تغییر و همگی سوالات اینجا نوشته بشه.
برداشت من این هست که اون موردی که امضا می کنند داوطلبان برای این هست که سوالات رو از جلسه خارج نکنند و منتشر نکنند.
در ضمن من شنیدم چینی یا هندی ها با هم قرار می گذارند قبل از آزمون و سوالات رو چند تا چند تا تقسیم می کنند و هر کسی وظیفه حفظ یه تعداد سوالی رو بر عهده می گیره. بعد به صورت تقریباً 100% سوالات رو می تونند یادآوری کنند! این هم از زرنگی های اونهاست. در چنین شرایطی کاری که اینجا انجام می شه چندان غیر اخلاقی به نظر نمیاد.
در هر حال منتظر نظرات بقیه می مونیم.
برداشت من این هست که اون موردی که امضا می کنند داوطلبان برای این هست که سوالات رو از جلسه خارج نکنند و منتشر نکنند.
در ضمن من شنیدم چینی یا هندی ها با هم قرار می گذارند قبل از آزمون و سوالات رو چند تا چند تا تقسیم می کنند و هر کسی وظیفه حفظ یه تعداد سوالی رو بر عهده می گیره. بعد به صورت تقریباً 100% سوالات رو می تونند یادآوری کنند! این هم از زرنگی های اونهاست. در چنین شرایطی کاری که اینجا انجام می شه چندان غیر اخلاقی به نظر نمیاد.
در هر حال منتظر نظرات بقیه می مونیم.