22-05-2015, 10:18 PM
(22-05-2015, 09:32 PM)'Shahram86' نوشته: عزيز دلم
١.هزينه بليت براي يك نفر در صورتي با ايران اير بري رفت و برگشت ٣ مليون هست و كه رفت آن با برگشتش ٤ روز فاصله داره بقيه پروازها به علت اينكه يك استاپ جاي ديگه داره ١٠-٧ ساعت طول مي كشه
٢. به علت اينكه همسره بنده تنها ميره نمي تونم تو مسافر خانه بفرستمش و هتل وست اند كه نزديك به سفارت هست را جهت اين مثله انتخاب كردم كه مقدار روزي كه اشون اونجا هستن مي شه حدود ٦ مليون
٣.از اونجايي كه ما خودمون موفق به گرفتن وقت نشديم در موقعي كه گفتن بيا مجبور مي شيم به يكي از دوستان كار چاق كن بسپريم كه در صورتي كه ايشون بتونن بگيرن با باجي كهبه ايشون بديم ٥مليون
٤. هزينه تشكيل پرونده ٦٠يورو هست و به اضافه بيمه و شما اونجا نمي خواي نهار بخوري تا اونجا مي خواي بري نميري برج ايفل ...
پس دوستان من حساب درست كردم عزيزمي
مگه داری میفرستیش حمص تو سوریه یا موصل تو عراق که می ترسی؟
بابا پاریس جای امنیه!!! :-D بی خودی انقدر هزینه نکن! هتل خوب با قیمت کمتر هم من یه چرخی زدم هست! شاید سفارت کانادا جای گرونی هست.
راستی کدومتون دارید میرید؟! من نفهمیدم. خانم میره یا آقا!؟
یکی از بچه های همین سایت (خانم) که با کیس شوهرش دارن میرن میگفت ما که ریگی به کفشمون نیست ولی خدا کنه به یه چیزی مشکوک شن مصاحبه بخوان به این بهونه بریم پاریس رو ببینیم. شوهرم که خودش نمیبره من رو!!! :-D
بابا پاریس جای امنیه!!! :-D بی خودی انقدر هزینه نکن! هتل خوب با قیمت کمتر هم من یه چرخی زدم هست! شاید سفارت کانادا جای گرونی هست.
راستی کدومتون دارید میرید؟! من نفهمیدم. خانم میره یا آقا!؟
یکی از بچه های همین سایت (خانم) که با کیس شوهرش دارن میرن میگفت ما که ریگی به کفشمون نیست ولی خدا کنه به یه چیزی مشکوک شن مصاحبه بخوان به این بهونه بریم پاریس رو ببینیم. شوهرم که خودش نمیبره من رو!!! :-D