24-05-2015, 08:42 AM
دوستان من یک نکته اضافه کنم که هدف از ایجاد از این دسته فرومها، در مرحله اول، کمک کردن و به اشتراک گذاشتن تجربیاتی هست که در مسیر رسیدن به تحصیلات بهتر، محل زندگی بهتر و غیره به دست میاریم. این نوع برخورد نامناسبی که گاهاً شما از جانب سایر فرومها شاهد بودید نشان دهنده این مسأله هست که کمک کردن هدف اصلی اون محدود دوستان نبوده. به هر صورت من خیلی نمیتونم راجع مسائل مرتبط با فرومهای دیگر به عنوان مدیر نقد و بررسی انجام بدم. در همین جمله "رفتار نامناسب محدود دوستان" خلاصه میکنم .
به نوبه خودم خوشحالم که رفتار مدیریتی مدیران این فروم مورد تأیید شما دوستان عزیزی هست که همین هدف کمک کردن به دوستان دیگر رو مد نظر قرار دادید. در پایان، اگر فکر میکنید به طریقی میشه فعالیتمون رو در اینجا بهبود ببخشیم، لطفاً در این قسمت پیشنهاداتون رو مطرح کنید.
به نوبه خودم خوشحالم که رفتار مدیریتی مدیران این فروم مورد تأیید شما دوستان عزیزی هست که همین هدف کمک کردن به دوستان دیگر رو مد نظر قرار دادید. در پایان، اگر فکر میکنید به طریقی میشه فعالیتمون رو در اینجا بهبود ببخشیم، لطفاً در این قسمت پیشنهاداتون رو مطرح کنید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers