(05-05-2015, 07:41 AM)'bahiman' نوشته: 1- معدل کارشناسی: 14.5 - دانشگاه تهران
2- معدل ارشد:17- دانشگاه تهران
3- نمره تافل: 105
4- نمره GRE: در حال خواندن
5- 3 مقاله ISI
6- اپلای برای دکترا- فول فاند
7- کشور آمریکا
شانسی دارم؟ معدل کارشناسیم پایینه..
من رشته شما رو متوجه نشدم. ولی اگه فنی هستید حتما شانس دارید (باز بسته به رشته). بجز معدل لیسانس (و اگه GRE نمره ناسبی کسب کنید) رزومه خوبی دارید مخصصوصا اینکه دانشگاه تهران شناحته شده هم هست. اگه نمره GRE بالایی بیارید به نظرم برای فاند دانشگاههای خوب امریکا ختما شانس دارید.
(08-05-2015, 01:45 PM)'Mahsa7069' نوشته: سلام.من میخواستم شانسم رو برای دانشگاهای استنفورد،هاروارد و یا برکلی بدنم.
رشته ارشدم فییزیولوژی جانوری که البته شامل انسان هم میشه
دانشگاه ازاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران
خواهان فول فاند
معدل فوق 18
معدل لیسانس 14.97
یک مفاله ای اس ای
نمره ایلتس 8 اگر تنها تافل ملاک است چه حداقل نمره ای نیاز است؟
توصیه نامه از دوتا استاد با درجه فول پروفسور و یک استاد یا درجه دانشیار
هنوز پروپوزال دکتری رو شروع نکردم اما مشکلی با اون ندارم درست میشه یزودی.
با تشکر
متسافانه من در مورد رشته شما اطلاعات زیادی ندارم ولی در مورد این دانشگاههایی که گفتین زقابت بسیار سنگین هست و متقاضی های بسیار زیاد. با توجه به معدل لیسانستون و اینکه دانشگاهتون در امریکا شناحته شده نیست به نظرم برای فاند شانس زیادی ندارید برای این دانشگاههای خاص. (البته درصورتیکه GRE احتیاح باشه با یک نمره ی بسیار درخشان شاید بشه شانس بیشتری داشت)
در مورد نمره زبان بهتره به سایت دانشگاهها مراجعه کنید. فقط درصورتیکه که اکیدا گفته باشن آیلتس قبول نمیکنن احتیاج به تافل هست (اگه چیزی ننوشته باشن معمولا با ایمیل میگن چه نمره ای احتیاج هست که بدون شک نمره شما بسیار خوب هست)
در مورد نمره زبان بهتره به سایت دانشگاهها مراجعه کنید. فقط درصورتیکه که اکیدا گفته باشن آیلتس قبول نمیکنن احتیاج به تافل هست (اگه چیزی ننوشته باشن معمولا با ایمیل میگن چه نمره ای احتیاج هست که بدون شک نمره شما بسیار خوب هست)
(08-05-2015, 02:15 PM)'احمد حسین زاده' نوشته: با سلام.من دانشجوی کارشناسی فیزیک مهندسی دانشگاه تهران هستم خواستم وضعیت این رشته رو در امریکا یا اروپا بدونم.من انگیزه ی زیادی برای ادامه تحصیل تو امریکا یا اروپا دارم خواستم کمکم کنید که ایا میتونم به جز مدارک زبان و معدل و توصیه نامه از راه دیگه ای امتیازی کسب کنم.و اینکه چون میخوام برای ارشد اپلای کنم مشکلی نداره.
بهتره صفحه ی ویکی سایت رو یک مرور کنید . موارد کلی برای پذیرش اونجا ذکر شده. بطور کلی بجز مواردی که کفتین میتونید با رزومه تحقیقاتی (مقاله) رزومه خودتون رو تقویت کنید. برای اپلای برای ارشد هم هیچ مشکلی وجود نداره.
(09-05-2015, 03:24 AM)'sajjad_1985' نوشته: 1-لیسانس برق 13.7 فوق مخابرات 16.03
2-گیلان و تبریز به ترتیب
3-بالا نوشتم
4-تافل 120 و جی ار ای کوانت 170 وربال 169 رایتینگ 5
5-تعداد مقالات 1 عدد کنفرانس داخلی ایندکس شده در ieee
خواسته ها ; دکتری امریکا یا کانادا فول یا پارشیال فاند
شانسی دارم از یه دانشگاه زیر 100 یا حداکثر زیر 200 بگیرم؟
همونطور که میدونید معدل لیسانس پایینی دارید اما نمره GRE و تافل بسیار خوبی دارین. بدون شک با این نمرات شانس فاند دارین. (مخصوصا برای دانشگاههایی که روی GRE وزن بیشتری میگذارن
(19-05-2015, 11:15 PM)'Shahram 1878' نوشته: سلام. خسته نباشید .
خواستم ببینم از نظر شما شانس من برای فاند در آمریکا چجوریه؟
رشتهی مکانیک / مقطع کارشناسی سال سوم
دانشگاه تهران
معدل تا اینجا : 17.7
نمره زبان: هنوز زبان ندادم ولی زبانم خوبه از این بابت نگران نیستم!
توصیه نامه: 2 تا قطعی دارم . 3 تا دیگه هم در آینده ی نزدیک دارم.
یک مقاله برای کنفرانس داخلی هم به احتمال بسیار قوی خواهم داشت.
مرسی از این که وقت گرانبهاتون رو در اختیار ما میگذارید.
کلا گرفتن فاند برای فوق لیسانس سخته (مقدار کم هست) شما با توجه به رشته و دانشگاه معدل خوبی دارین و اگه نمرات زبان (مخصوصا GRE - توجه کنید که به سطح عمومی زبان ارتباطی نداره) خوبی بگیرین شانس فاند دارین.
گزینه دیگه برای شما - اگه مد نظرتون باشه - دکترای مستقیم هست. با توجه به اینکه فاند بیشتری برای دکترای مستقیم وجود داره به نظرم برای اون هم شانس خوبی دارین. (مخصوصا بعد از چاپ شدن مقاله که نشون دهنده توانایی شما به تحقیق هست)
گزینه دیگه برای شما - اگه مد نظرتون باشه - دکترای مستقیم هست. با توجه به اینکه فاند بیشتری برای دکترای مستقیم وجود داره به نظرم برای اون هم شانس خوبی دارین. (مخصوصا بعد از چاپ شدن مقاله که نشون دهنده توانایی شما به تحقیق هست)
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge