25-05-2015, 09:24 AM
(25-05-2015, 09:05 AM)'suryar' نوشته: دوستان سلام
آیا کسی هست بدون اینکه ایمیل confirmation بعد از ارسال آپدیت بگیره، پروسه پروندش در جریان بوده؟ من آپدیت مدارکمو 1 ماه پیش فرستادم، 3 - 2 بارهم وکیلم بابت confirmation بهشون ایمیل زده ولی جواب نمیدن!؟
همش سعی میکنم استرس ندم به خودم ولی مثل اینکه اکثرا ایمیل confirmation گرفتن!
سلام دوست عزیز بنده چون خودم تقریبا دو هفته درگیر گرفتن این ایمیل کانفرمیشن بودم اینجا یکم توضیح می دم. بیشتر از ۱۰۰ بار براشون ایمیل زدم و کانفرمیشن دریافت نمی کردم. در پایان به افیسر ایمیل زدم و شرایطو توضیح دادم در کمال ناباوری ایمیلی که برای ایشون زدم چون فایل اتچ نداشت کانفرمیشن داد و در جواب به من گفت که هیچ فایلی از شما دریافت نکردم. خلاصه من خیلی نگران بودم. همیشه فایلا رو rar می کردم ، یک روز zip کردم و فرستادم و کانفرمیشن امد. بعدا یکی از دوستان به من گفتن اصلا لازم نبوده فایلا رو فشرده کنید. خلاصه اینکه خیلی دردسر داشتم و درست دو هفته در گیر بودم. دست آخرم چون وسواس گرفته بودم دوباره به افیسر ایمیل زدم و ایشون جواب دادن که فایلت تکمیل شده. یکی از دوستان همینجا هم این مشکل براشون پیش امده بود و از پاریس جواب نگرفته بودن یک ایمیل به cic زدن و ایمیل پاریس رو هم تو cc a شون قرار دادن و بلاخره بعد از ایمیلی که به CIC می زنند کانفرمیشن تمام ایمیل های قبل دریافت می کنند. به نظرم پیگیری کنید که حتما به دستشون رسیده باشه.