25-05-2015, 04:04 PM
(16-12-2014, 07:16 PM)'sport3p' نوشته: سلام
من ترم اول ارشد روانشناسي شناختي دانشگاه فردوسي ام. ميخام با يكي از استادهاي اونجا صحبت كنم و ازش بخوام كه تو موضوعي كه انتخاب كردم و قراره تخصصي كار كنم (اختلال بيش فعالي) بطور مدوام (مثلا ماهانه)راهنماييم كنه. 2 تا هدف دارم : يكي اينكه بتونم تا دو سال ديگه حساب شده جلو رفته باشم و به سطح خوبي برسم و دوم اينكه اون استاد كاملا منو بشناسه كه يا تو همون دانشگاه بتونم دكتري بخونم يا شايد بتونه به يه استاد ديگه تو سوئد معرفيم كنه!!!!!
ضمنا رتبه 3 كنكور ارشد امسال بودم و احتمالا اگه بتونم يه رتبه تو دكتري بيارم(فقط براي ترجمه و ارسال به عنوان رزومه) چقد ميتونه تاثير داشته باشه؟
سوال بعديم اينه كه كدم شهرها ارزونتر هستند؟؟
بابت وقتي كه ميزارين ممنونم.
منظورم از استادهاي اونجا ، استادهاي دانشگاه هاي سوئد بود.[img]images/smilies/smile.gif[/img]
درود بر شما
داشتن رتبه های خاص در پذیرش مقاطع بالاتر (فوق و دکتری) مسلما موثر است اما جای دیگر فاکتورهای پایه مانند معدل و مقاله و پژوهش را نمیگیرد.
نکته مهم دیگر اینکه گرفتن پذیرش دکتری با داشتن فوق لیسانس ایران (بویژه در رشته های علوم پایه یا علوم انسانی) کار بسیار سختی است و شاید مجبور شوید یک فوق لیسانس دیگر هم در سوئد بگیرید.
شهرهای کوچک (یعنی عملا به جز استکهلم و گوتنبرگ) ارزان تر هستند، مانند لینشوپینگ و هالمستاد و ...
داشتن رتبه های خاص در پذیرش مقاطع بالاتر (فوق و دکتری) مسلما موثر است اما جای دیگر فاکتورهای پایه مانند معدل و مقاله و پژوهش را نمیگیرد.
نکته مهم دیگر اینکه گرفتن پذیرش دکتری با داشتن فوق لیسانس ایران (بویژه در رشته های علوم پایه یا علوم انسانی) کار بسیار سختی است و شاید مجبور شوید یک فوق لیسانس دیگر هم در سوئد بگیرید.
شهرهای کوچک (یعنی عملا به جز استکهلم و گوتنبرگ) ارزان تر هستند، مانند لینشوپینگ و هالمستاد و ...
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ