26-05-2015, 10:41 AM
(26-05-2015, 05:00 AM)'pishooo' نوشته: با سلام من یه فامیلی دارم ک توی جزیره سیسیل توی یه شهری به نام کاتانیا زندگی میکنه از من درخواست کرده برای ادامه ی تحصیل برن اونجا و گفته تمام هزینه ها رو میده من هیچ اطلاعاتی در مورد این کار ندارم اما به جهت مجانی بودنش مایلم برم ببینم چه خبره اونجا
به من گفت مدارک تحصیلیتو به ایتالیایی ترجمه کن و بفرست واسم من این کارو کردم البته به همراه شناسنامه و ...
دیگه نیاز به مدارکی دارم
و این ک اگه بهوام برم اونجا زبان رو تو یه اموزشگاهی چیزی یاد بگیرم امکانش وجود داره یا باید حتما اینجا یاد بگیرم
لطفا راهنمایی بفرمایید
دانشگاههای سیسیلی خیلی مطرح نیستن اما صرف رفتن به ایتالیا خوبه.
شما باید یا مدرک زبان ایتالیایی داشته باشی یا مدرک زبان انگلیسی تا بتونی ویزات رو بگیری والا گرفتن ویزا نشدنیه.
بسته به دانشگاه باید برات اطلاعاتش رو بفرستن که ببینی انگلیسی باید بخونی یا ایتالیایی.
شما باید یا مدرک زبان ایتالیایی داشته باشی یا مدرک زبان انگلیسی تا بتونی ویزات رو بگیری والا گرفتن ویزا نشدنیه.
بسته به دانشگاه باید برات اطلاعاتش رو بفرستن که ببینی انگلیسی باید بخونی یا ایتالیایی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public