26-05-2015, 11:57 AM
(26-05-2015, 05:36 AM)'Babak' نوشته:پاسخ سوال شما به خیلی فاکتورها بستگی داره. من بعضیها رو اینجا مینویسم:
۱. رنک ۴۰۰ با ۸۰۰ تفاوت خیلی زیادی داره. این بازهای که شما انتخاب کردهاید بازه خیلی بزرگیه. رنک ۴۰۰ دنیا بد نیست و دانشگاه متوسط محسوب میشه، ولی احتمالا رنک بالای ۶۰۰ ارزشش کمتر باشه.
۲. هدف شما از تحصیل در امریکا چیه؟ آیا میخواهید استاد دانشگاه بشید یا کار تحقیقاتی بکنید؟ در این صورت احتمالا باید دانشگاههای بهتری قبول بشید و این رنکها خوب نیست. اگر میخواهید مدرک بگیرید و مشغول کار بشید، احتمالا با مدرک چنین دانشگاههایی هم میتونید کارهای معمول پیدا کنید.
۳. آیا میخواهید بعد از تحصیل در امریکا بمونید؟ در این صورت شاید داشتن مدرک از امریکا ولو از یک دانشگاه معمولی به شما کمک کنه که راحتتر در امریکا کار پیدا کنید و بتونید بمونید.
۴. آیا فکر میکنید بتونید با معدل خیلی خوب از این دانشگاهها فارغالتحصیل بشید تا بتونید برای مرحله بعدی به دانشگاه خیلی بهتری برید؟ در اون صورت شاید بدفکری نباشه که در یکی از این دانشگاهها درس بخونید.
۵. اگر قصد برگشت به ایران دارید، حتما چک کنید که دانشگاهی که درش درس میخونید مورد تایید وزارت علوم باشه. به نظر من حتی اگر قصد برگشت به ایران ندارید هم بهتره که باز چک کنید. پیشبینی آینده ساده نیست و شاید روزی مجبور بشید برگردید.
ممنون از پاسخگوییتون خب من الان خیلی از دوستام حتی از شریف رفتن رنکای 500 و 600 و در عرض یک سال تونستن یک مقاله با ایمپکت 21 science بدن . من اگه بخوام تویه این رنکایی حدود 300 و یا 500 قبول شم تافل , gre در چه حدودی باید باشه؟
سوال دیگم اینه که برای انتخاب فاکتور acceptance rate آیا قابل اعتماد و وقتی مثلا 77 یعنی از صد نفر 77 نفر اونجا قبول میشن؟
سوال سومم در مورد اینه به نظرتون کار اشتباهییه از یه دانشگاه رنک پایین بگیریم بعد ترنسفر کنیم؟
سوال دیگم اینه که برای انتخاب فاکتور acceptance rate آیا قابل اعتماد و وقتی مثلا 77 یعنی از صد نفر 77 نفر اونجا قبول میشن؟
سوال سومم در مورد اینه به نظرتون کار اشتباهییه از یه دانشگاه رنک پایین بگیریم بعد ترنسفر کنیم؟