20-11-2011, 04:58 AM
کریم جان مطمئنا بخش روش کار خیلی احتیاج به تجربه داره و سخته اما به نظرم میشه با راحتی در موردش سوال کرد و کمک گرفت... مخصوصا اگه بخش نظری کار خوب انجام شده باشه و در مورد کارت ده دقیقه توضیح بدی به یه استاد و یه کسی که وارده توی این زمینه و توی تحقیق به راحتی بهت میگه چیکار کنی واسه ی انجامش... اما متاسفانه برای بخش نظری هیچ کسی نمیتونه کمکت کنه و خودت باید بشینی و بخونی...
کلا به نظر من خیلی به تجربه بستگی داره و اگه طرف چند بار این کار ها رو انجام داده باشه خیلی دیگه راحت تر میشه براش...
به نظر من برای شروع راحت ترین کار (البته فقط برای شروع!!) اینه که یه مقاله ی خیلی خوب در رابطه با زمینه ی مورد علاقه پیدا کنیم و دقیقا همون رو ترک track کنیم.... اینطوری آدم آروم آروم دستش راه میوفته...
کلا به نظر من خیلی به تجربه بستگی داره و اگه طرف چند بار این کار ها رو انجام داده باشه خیلی دیگه راحت تر میشه براش...
به نظر من برای شروع راحت ترین کار (البته فقط برای شروع!!) اینه که یه مقاله ی خیلی خوب در رابطه با زمینه ی مورد علاقه پیدا کنیم و دقیقا همون رو ترک track کنیم.... اینطوری آدم آروم آروم دستش راه میوفته...
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز