(26-05-2015, 09:52 PM)'habib_nobakht' نوشته: من پست های اخیر رو خوندم.
مدرک کاردانی: مهندسی آب، معدل 12.01 (انصراف از کارشناسی پس از 4 سال و گرفتن مدرک معادل کاردانی)
مدرک کارشناسی ناپیوسته: راهنمایی و مشاوره، معدل بالای 19
برای ارشد روانشناسی، یا راهنمایی و مشاوره، می خوام اقدام کنم.
سوال اول: به نظر شما این ناپیوسته بودن، و تفاوت زیاد معدل ها مشکلی ایجاد می کنه؟
سوال دوم: نیازی به آزادسازی مدرک کاردانی از دانشگاه دولتی هست؟
سوال سوم: هنوز دو ترم من مونده، و بنابرین معدل 2 سال آخر کاردانی رو ندارم بهشون بدم. مشکلی هست آیا؟
1. بهرحال بعضیا مدرکشون ناپیوسته ست. به نظر میرسه که بیشتر از ناپیوسته بودن معدل پایین دوره کاردانی تون براتون مشکل ساز خواهد شد.
2. بله چون مدرکتون ناپیوسته ست باید هردو آزاد بشن.
3. من متوجه نشدم! معدل دو سال آخر کاردانی یعنی چی؟ شما مگه الان دوره دو ساله کارشناسی ناپیوسته رو سپری نمی کنید؟ در هر حال اغلب دانشگاه ها اجازه میدن که دانشجوهای سال آخری هم اپلای کنن بشرطی که قبل از شروع ترمی که ازش پذیرش می گیرن مدرکشون دستشون باشه و برا ثبت نام با خودشون ببرن.
2. بله چون مدرکتون ناپیوسته ست باید هردو آزاد بشن.
3. من متوجه نشدم! معدل دو سال آخر کاردانی یعنی چی؟ شما مگه الان دوره دو ساله کارشناسی ناپیوسته رو سپری نمی کنید؟ در هر حال اغلب دانشگاه ها اجازه میدن که دانشجوهای سال آخری هم اپلای کنن بشرطی که قبل از شروع ترمی که ازش پذیرش می گیرن مدرکشون دستشون باشه و برا ثبت نام با خودشون ببرن.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا