27-05-2015, 10:42 AM
(26-05-2015, 11:57 AM)'fatima204' نوشته:ممنون از پاسخگوییتون خب من الان خیلی از دوستام حتی از شریف رفتن رنکای 500 و 600 و در عرض یک سال تونستن یک مقاله با ایمپکت 21 science بدن . من اگه بخوام تویه این رنکایی حدود 300 و یا 500 قبول شم تافل , gre در چه حدودی باید باشه؟
سوال دیگم اینه که برای انتخاب فاکتور acceptance rate آیا قابل اعتماد و وقتی مثلا 77 یعنی از صد نفر 77 نفر اونجا قبول میشن؟
سوال سومم در مورد اینه به نظرتون کار اشتباهییه از یه دانشگاه رنک پایین بگیریم بعد ترنسفر کنیم؟
elec59 گرامی سوالهای اول و دوم شما رو به درستی پاسخ دادهاند.
در مورد سوال سوم، کار اشتباهی نیست، اما توجه داشته باشید که ترنسفر کردن به دانشگاه بهتر هم نیاز داره که شما از دانشگاه بهتر پذیرش بگیرید. در نتیجه باید شرایطی ایجاد کنید که بتونید پذیرش از دانشگاه بهتر بگیرید تا بتونید ترنسفر کنید.
در مورد سوال سوم، کار اشتباهی نیست، اما توجه داشته باشید که ترنسفر کردن به دانشگاه بهتر هم نیاز داره که شما از دانشگاه بهتر پذیرش بگیرید. در نتیجه باید شرایطی ایجاد کنید که بتونید پذیرش از دانشگاه بهتر بگیرید تا بتونید ترنسفر کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.