28-05-2015, 12:18 PM
(26-05-2015, 07:24 PM)'sajjad_asgharya' نوشته: با سلام و عرض خسته نباشید
من لیسانس ریاضی از دانشگاه آزاد در سال 85 گرفتم
میخام فوق لیسانس رو عمران بخونم یا مستقیم واسه دکترا اقدام کنم در آمریکا یا کانادا ، این امکان داره ؟
ممنون از راهنماییتون
احتمالش وجود داره که بتونید پذیرش بگیرید، اما چند تا نکته منفی تو کار شما هست که احتمال گرفتن پذیرش رو پایین میاره. یکی این که شما تقریبا ۹ سال پیش فارغالتحصیل شدهاید و به فرض این که امسال برای سال آینده پذیرش بگیرید، حدود ۱۰ سال فاصله میافته بین مدرک قبلی شما و شروع تحصیل. مساله مهم بعدی اینه که شما میخواهید رشتهاتون رو عوض کنید. این دو تا موضوع کار گرفتن پذیرش مستقیم برای دکترا رو سخت میکنه، برای فوق شانس شما شاید بیشتر باشه، اما شرایط دیگه مثل معدل و نمره GRE هم برای پذیرش در امریکا خیلی تاثیر زیادی داره که عنوان نکردید و بدون اینها نمیشه در مورد شانس پذیرش شما نظر چندان مستدلی داد.
این نکته رو هم مد نظر داشته باشید که اگر دنبال فاند هستید کار شما سختتر خواهد بود. به خصوص این که برای فوق لیسانس معمولا در امریکا گرفتن فاند مشکلتر از دکتراست.
این نکته رو هم مد نظر داشته باشید که اگر دنبال فاند هستید کار شما سختتر خواهد بود. به خصوص این که برای فوق لیسانس معمولا در امریکا گرفتن فاند مشکلتر از دکتراست.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.