28-05-2015, 12:49 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 28-05-2015, 12:49 PM توسط heisenberg7.)
(28-05-2015, 12:24 PM)'sara.m65' نوشته: سلام یه سوال داشتم من فرم ds 160 رو برای ویزای توریستی پر کردم ولی یه چیزی رو تو فرم اشتباهی نوشتم.ایا میتونم یه فرم.دیگه پر کنم؟فرم قبلی باطل میشه؟و اگه با فرم.جدید برم تو سفارت.افیسرها میتونن به فرم قبلی من که اشتباه وارد کرده بودم دسترسی پیدا کنند؟اخه یه جا خونده بودم که اگه یه فرم.رو پر کنید و تا یکماه مبلغ وقت سفارت رو نپردازین فرم باطل میشه؟
سلام
اگر خیلی خیلی نگرانید می تونید سفارتتون رو عوض کنید.
یک نفر پارسال بود که تو DS-160 زده بود سابقه کار نفتی داره و بعد سابمیت کرده بود وقت سفارت هم گرفته بود. به توصیه من DS-160 جدید پر کرد وقتش رو کنسل کرد و از یک سفارت دیگه وقت گرفت و رفت. کلیرنس 60 روزه هم داشت و کلیر شد.
اینجا از این اصل استفاده شد که سفارت ها به DS-160 های همدیگه دسترسی ندارند به هر دلیلی. چون مثلا کسی بود برای Yerevan پر کرده بود و با اون DS-160 رفته بود دبی که گفته بودن باید بری بیرون یه DS-160 دیگه پر کنی چون ما دسترسی به اطلاعات DS-160 ایروان نداریم.
اینم اتفاقی بوده که براش افتاده
اگر خیلی خیلی نگرانید می تونید سفارتتون رو عوض کنید.
یک نفر پارسال بود که تو DS-160 زده بود سابقه کار نفتی داره و بعد سابمیت کرده بود وقت سفارت هم گرفته بود. به توصیه من DS-160 جدید پر کرد وقتش رو کنسل کرد و از یک سفارت دیگه وقت گرفت و رفت. کلیرنس 60 روزه هم داشت و کلیر شد.
اینجا از این اصل استفاده شد که سفارت ها به DS-160 های همدیگه دسترسی ندارند به هر دلیلی. چون مثلا کسی بود برای Yerevan پر کرده بود و با اون DS-160 رفته بود دبی که گفته بودن باید بری بیرون یه DS-160 دیگه پر کنی چون ما دسترسی به اطلاعات DS-160 ایروان نداریم.
اینم اتفاقی بوده که براش افتاده
نقل قول:راستی من که 29اکتبر مصاحبه داشتم فرم دی اس 160 رو برای ارمنستان پر کرده بودم . توی قوانین سفارت امریکا نوشته که بایک دی اس 160 ای که برای سفارت مثلا ارمنستان پر شده میشه برای سفارت دیگه یعنی مثلا دبی اقدام کرد ولی در عین ناباوری زمانی که من فرممم رو ارایه دادم بهم گفت که بشین و 10 دقیقه دیگه برگرد و زمانی که بعد از 10 دقیقه برگشتم گفت که سیستم نمیتونه اطلاعات فرم دی اس 160 رو برای ما ترجمه کنه و باید یا بری ایران و یه وقت دیگه بگیری یا باید فرم دی اس 160 رو برا دبی پر کنی . با کلی تورو خدا و این حرفا گفت برو یه فرم دیگه پر کنم و بهم وقت ملاقات براس ساعت 10.30 داد . و با اصرار من این وقت داده شده رو روی یه برگه نوشت و داد به من چون قبلش خودش میگفت که نیاز نیست که روی برگه چیزی بنویسه و جالب اینجاست که من زمانی که ساعت 10 برگشتم تا برا مصاحبه برم اگه ااون نوشته رو نشون نمیدادم راهم نمیدادند چون وقت اولیه من برای ساعت 8 بود. جمع بندی:1- برا هر سفارتی که میرید حتما فرم دی اس 160 رو برای همون سفارت پر کنید2- اگه گفتن ( به هر دلیلی) برو و مجددا توی این ساعت خاص برا مصاحبه برگرد ، حتما ازشون نوشته بگیرید.موفق باشیداین رو یکی از بچه ها توصیه کرد که توی این تاپیک هم بنویسم. امیدوارم مفید قرار بگیره
مورد دیگه هم هست. ممکنه شما همین سفارت فعلی هم برید و نفهمند یا نرن چک کنند ببینند چی بوده قضیه. ولی من توصیه می کنم احتیاط کنید. چون اگر دسترسی داشته باشند نتیجه جالبی برای شما نخواهد داشت.