28-05-2015, 09:03 PM
(26-05-2015, 01:18 PM)'pishooo' نوشته: افرین من صرف برام رفتن مهمه امروز رفتم دم در سفارت خلاصه بعد از کلی هرج و مرج و حرف و حدیث تونستم برم تو دربونه که تو نشسته بود گفت من هیچی نمیدونم اگه سوال داری باید وقت بگیری بری تو بپرسی به اون ادرس ایمیل بزن وقت بگیر
خلاصه اوندم دم در از حاظرین پرسیدم دیدم یکی هس ک میخواد بره اما اون مدرک زبانشو گرفته و ۱ سال تو فرمانیه درس خونده واسه زبانش
اما همون دربونه بهم گفت چون تو فامیل داری اونجا اگه بتونه از دانشگاهت نامه ای بگیره ک تایید کنه عیبی نداره بری اونجا بخونی زبانتو انگار میشه اما من نمیدونم باید بری بپرسی پس فردا نیای بگی من حرفی زدم
در کل اخر من نفهمیدم میشه یا نه اما چون شهرستان هستم رفت و امد خیلی سخته واسم چه خاکی تو سرم کنم
در ضمن یه ادرس ایمیل برای من داد ک سوال بپرسم
به نظر شما ایا سوال بپرسم جواب میدن یا نه فقط برای وقت از سفارت گرفتنه؟
در ضمن من هم .،،،جنس :-).،گرا هستم و برام موندن توی ایران یکم ک نه خیلی سخته برام من حتی دانشگاهم هم به دلیل اذیت شدن رها کردم و پرونده پزشکی ام هم کاملا تکمیله در این مورد ،ایا امکان داره ک به این خاطر بتونم اجازه بگیرم و زبانم رو توی اونجا بخونم
در خصوص روادید که تا قبل ایمیلی نبوده اما خب چون مورد شما متفاوته این کار رو انجام بده. به حرف نگهبان گوش نده براساس تجربه عینی چیزی گفته از جزییات اطلاعی نداره!! بالاخره شما باید برای اومدن و مدارک سفارت چند بار به تهران بیایید.
در خصوص مورد پزشکی در جریان نیستم که امتیاز مثبت باشه یا خیر!!
در خصوص مورد پزشکی در جریان نیستم که امتیاز مثبت باشه یا خیر!!
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public