29-05-2015, 02:49 PM
(29-05-2015, 02:35 PM)'faeze23' نوشته: سلام دوستان
من یک سوال شاید پیش پا افتاده داشته باشم ولی ممنون میشم پاسخ بدید:
من با فرمت کلی مقاله نویسی آشنام و جندتا مقاله داخلی داشتم فقط یک مقاله ام رو که استاد راهنمام گفته خوبه و ISI بفرست و ازجاییکه از اساتید ایرانی در زمینه کمک در نگارش و چاپ چیزی دستگیر آدم نمیشه!! یک سوال برام پیش اومده
مقاله ام راجع به طراحی شهری هست و ژورنال موردنظذم هم پیدا کردم فقط نمیدونم با همین قرمت که مقاله فارسیم هست و استاد تایید کرده ترجمه کنم و بفرستم قبول میشه؟؟
متن فارسی مقاله ام شامل چکیده، مقدمه(روش تحقیق، فرضیه،طرح مساله و ضرورت اجرا البته یکم اینجا جابجا نوشتم ترتیبش رو!)،مبانی نظری،شرح کلی تحقیق یا بحث،نتیجه گیری و ارائه راهکار و منابع هست مثل بقیه مقالات
الان با فرمتهایی که تو فروم دوستان گفتنمن دقیقا نمیدونم REVIEW,DISCUSSION,METODOLOGY and etc. به چه ترتیبی باید در قالب isi بزارم یعنی ترجمه عنوانهام من رو گیج کرده مثلا مبانی نظری باید تو مقدمه در قالب review بیارم یا نه ترتیب مهم نیست ماهیت کار مهمه؟؟ استادم هم کلا هرچی بهش میگم میگه خوبه اصلا نگاه نمیکنه!یعنی اگر متن رو عوض کنم منابع رو اول بزارم هم میگه خوبه بفرست!!![img]images/smilies/confused.gif[/img]
ممنون میشم تو این زمینه راهنماییم کنید
ممنون
فرمت هایی رو که گفتید به طور کامل و واضح در سایت مجله توضیح داده شده دقیقا طبق فرمت ژورنال پیش برید و سابمیت کنید
همیشه رفتن رسیدن نیست، ولی برای رسیدن باید رفت، در بن بست هم راه آسمان باز است، پس پرواز بیاموز