31-05-2015, 12:18 AM
من یادمه حدود دو سال پیش در همین سایت یک دوستی اینجا بودن که هزینه رو برای یک سری از سفارت های اطراف ایران زودتر واریز کرده بودن و به همین دلیل به جدول کامل وقت های آزاد دسترسی داشتن و میومدند هرازگاهی جدول رو برای بقیه می گذاشتند (در اینجا). خود من حدود 7-6 ماه پیش برای یکی از دوستانم که از یکی از سفارت های آمریکا در کانادا اقدام کرده بود می خواستم هزینه رو واریز کنم دیدم که جدول از ابتدا باز هست و برای فردای همون روز هم وقت آزاد داشتند این بود که فکر کردم شاید روند قبلی رو اصلاح کردن و وقت های آژاد رو نشون میدن. با این حساب قاعدتا باید صبر کنید تا وقت آزاد بشه و یه راهکار برای اطلاع از جدول کامل اینه که مثل قدیم در تاپیک های گرفتن وقت درخواست کنید که دوستانی که هزینه رو برای اون سفارت پرداحت کردن تصویر جدول رو براتون بگذارن.
(29-05-2015, 04:08 PM)'behzad630' نوشته: کی وقت ها باز می شه که من بتونم وقت بگیرم ?! بعضی اژانسها می گن که می تونن وقت بگیرن ، می تونم اعتماد کنم ?! اصلا می تونن ?!
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -