01-06-2015, 10:07 PM
(29-04-2015, 01:15 PM)'pejman99' نوشته: سلام دوستان. من PhD مکانیک برای فال پذیرش گرفتم. می خواستم بین این دوتا دانشگاه نظرتونو بپرسم:
1- University of Kansas (فول فاند- فاندش TA- رنکش بهتره)
2- University of Louisville (فول فاند- Fellowship- رنکش پایینتره ولی خوب شهرش بهتره و فاندشم فلوشیپه)
(30-05-2015, 01:54 PM)'pejman99' نوشته:ممنون از پاسختون
میدونم باید شرایط خودمو در نظر بگیرم ولی می خواستم بدونم شما اگه خودت می خواستی بین این دوتا یه کدومو انتخاب کنی کدومو رو انتخاب میکردی.
Uni of Kansas فاندش TA برای یک سال تحصیلی 16200 + tuition waive
Uni of Louisville فاندش فلوشیپه سالیانه 22000 + tuition waive + health insurance
برای هیچ کدومم فعلا استاد ندارم. اگه دوستان دیگه هم نظری دارن ممنون میشم نظراتشونو بشنوم.
بنظر من، در مورد انتخاب دانشگاه، علاوه بر رنکینگ دانشگاه، بیشتر باید به رنکینگ دانشکده (یا همون رشته) دقت کرد، چون لزوما دانشگاه با رتبه بندی بهتر، دانشکده با رتبه بالاتری نخواهد داشت و این بنظرم در شرایطی هست که دو یا چند دانشگاه، به شما مبلغ یکسانی پرداخت کنند! ضمن اینکه تفاوت مبلغی که این دو دانشگاه به شما پرداخت میکنند، بنظر من و در دوران دانشجویی، مبلغ قابل توجهی است (حدود 5800 دلار). نکته دیگه میتونه استادی باشه که شما به هر صورت در هر کدوم از این دانشگاه ها مدنظر داری (چون بالاخره باید با یک استادی کار کنی) و متعاقبا آینده کاری که برای خودتون مدنظر دارید. در مورد کلیت شهر، آب و هوا، هزینه ها در هر شهر و ... هم میتونید با دانشجویان ایرانی در این دو شهر صحبت کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.