03-06-2015, 09:49 AM
برای همسرتون می تونید از یکی از روش هایی که در این تاپیک توضیح دادم اقدام کنید. توصیه میشه در زمان درخواست شما در آمریکا حضور داشته باشید و از آدرس آمریکایی درخواست رو پر کنید. در مورد فرزندان تون اگر مجرد هستند که مربوط به گروه F1 میشن و حدود 7 سال طول میکشه تا پرونده شون بررسی بشه و اگر متاهل باشن مربوط به گروه F3 میشن و حدود 12 سال طول خواهد کشید.
من اگر جای شما بودم ابتدا فرزندان رو با پذیرش تحصیلی می فرستادم و بعد از درست شدن کار اونها برای همسر اقدام می کردم که 2-1 ساله کارشون درست میشه. به این شکل در مدتی که پرونده های فرزندان در دست بررسی هست در آمریکا مشغول تحصیل خواهند بود ولی در حالت برعکس و اگر ابتدا تشکیل پرونده مهاجرتی داده باشن به احتمال زیاد ویزای دانشجوی اونها رد میشه.
من اگر جای شما بودم ابتدا فرزندان رو با پذیرش تحصیلی می فرستادم و بعد از درست شدن کار اونها برای همسر اقدام می کردم که 2-1 ساله کارشون درست میشه. به این شکل در مدتی که پرونده های فرزندان در دست بررسی هست در آمریکا مشغول تحصیل خواهند بود ولی در حالت برعکس و اگر ابتدا تشکیل پرونده مهاجرتی داده باشن به احتمال زیاد ویزای دانشجوی اونها رد میشه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -