03-06-2015, 06:59 PM
(03-06-2015, 05:59 PM)'arioubarzan' نوشته:به نظر من پروسه بررسی برای متقاضی اصلی خیلی مهمتره و برای مثال بودند خانم هایی که متقاضی اصلی بودند و همسرانشون سابقه خدمت نظام داشتند حتی سریعتر از مردای مجرد پاس ریکویست شدند. به نظر من دو فاکتوری در میون بقیه پارامتر های فرضی که طولانی میکنه پروسه رو سن متقاضی اصلی و سابقه کار یا تحصیل اون در خارج از کشوره. سن رو میتونم اینطور توجیح کنم که با بالا رفتنش موضوع بررسی کسترده تر میشه و تحصیل و کار در خارج هم اگر کانادا نباشه به نظرم نیاز به استعلام داشته باشه و به فرض که در کشوری از اتحادیه اروپا باشه شاید استعلام از همه اعضای شینگن لازم بوده باشه. سه مورد تاخیر برای کسانی که مدرک از خارج داشتند، خودم و خانمی که از اپلیکنتهای اولیه بودند و به نظرم آلمان بودند و خانم آرتین این ظن منو تقویت میکنه. در ضمن سابقه کار دولتی یا شرکت های خاص رو اضافه می کنم که احتمالا کار رو سخت تر کنه از نظر زمانی
گل گفتی آریوبرزن عزیز! کاملا باهات موافقم. هر چی فکر میکردم هیچ دلیلی غیر از این تحصیل و اقامت اروپا و سفر خارجی اخیرمون پیدا نمیکردم که رو طولانی شدن پروسه موثر بوده باشه (و البته آموزشی سربازی بابای آرتین در س.پ.ا.ه). گاهی حس میکردم شاید اشتباه میکنم. اما تا کنون به ذهن خودم نرسیده بود که اینها احتمالا از کل شینگن استعلام بگیرن. فکر کنم دلیل اصلی برای مورد من همین باشه واقعا. چون در زمینه مواردی مثل پر کردن فرمها من آخرین حد وسواسم رو به خرج داده بودم و هیچ اشتباهی نکرده بودم. تحصیلاتم و شغلم کاملا روشن و غیر حساس (هیچ ربطی به تحریم ندارن) هستش (همین طور برای همسرم). مقالات آی اس آی زیادی هم داریم که هویت من و همسرم رو کاملا تایید میکنه.
ممنونم با نکته ای که گفتی خیلی آروم گرفتم.
ممنونم با نکته ای که گفتی خیلی آروم گرفتم.