06-06-2015, 11:53 AM
(06-06-2015, 02:06 AM)'Sayber32' نوشته: با سلام و خسته نباشید خدمت شما
من چند تا سوال داشتم
یک:من کاردانی پیوسته الکترونیک از دانشگاه انقلاب اسلامی میگرم با معدل کل 16 بعد معدل چند ترم اخرم بالای هفده هستش و لیسانس هم با معدل 18 از دانشگاه آزاد گرفتم وهم چنین آیلتس 7.5 و سه مقاله ای اس آی دارم و مهندسی gare هم با امتیاز 400 گرفتم حالا قصد دارم از دانشگاه های معتبر کانادا ترجیحا تورنتو پذیرش با فاند بگیرم
یک :آیا امکانش هست؟
دو؛چگونه اقدام کنم؟
سه چقدر طول میکشد؟
چهار :بعد سالانه چند دلار به من برای هزینه فاند میدهند؟
پنج :هیچ پولی هم برای هزینه تحصیل ندارم در صورت کم بودن فاند؟
ممنون بابت پاسخ سریع و حقیقی شما
سلام
یک: روی کاغذ که شرایط مناسبی دارید. اما رای نهایی رو دانشگاه ها می دن.
دو: اگه هیچ اطلاعاتی در موردش ندارید اول حزوه (ویکی) سایت رو اینجا بخونید. به طور کلی اول تهیه مدارک، بعد انتخاب دانشگاه، بعد ارسال مدارک به دانشگاه و منتظر نتیجه بودن. ارتباط با اساتید هم قبلش توصیه میشه.
سه: معمولا از یک سال قبل باید دست به کار شید. اگه همه چیز خیلی سریع براتون مهیا بشه ممکنه کم تر از سه ماه هم انجام بشه. (به تاریخ ددلاین دانشگاه ها توجه کنید.)
چهار: بستگی داره چه فاندی بگیرید. اگه فول فاند باشه که دیگه پول لازم ندارید. حتی یه چیزی واسه پس انداز هم ممکنه داشته باشید. برای این که بدونید چقدر فاند می دن به نتایج پذیرش اینجا مراجعه کنید.
پنج: بهتره برای اطمینان یه ساپورت مالی هر چند اندک از ایران داشته باشید. کارهای دانشجویی هم می تونید انجام بدید و ... دیگه بستگی به خودتون داره.
این اطلاعات بر اساس چیزایی که من می دونم. و ممکنه مواردی حسب شرایط تا حدودی متفاوت باشه.
یک: روی کاغذ که شرایط مناسبی دارید. اما رای نهایی رو دانشگاه ها می دن.
دو: اگه هیچ اطلاعاتی در موردش ندارید اول حزوه (ویکی) سایت رو اینجا بخونید. به طور کلی اول تهیه مدارک، بعد انتخاب دانشگاه، بعد ارسال مدارک به دانشگاه و منتظر نتیجه بودن. ارتباط با اساتید هم قبلش توصیه میشه.
سه: معمولا از یک سال قبل باید دست به کار شید. اگه همه چیز خیلی سریع براتون مهیا بشه ممکنه کم تر از سه ماه هم انجام بشه. (به تاریخ ددلاین دانشگاه ها توجه کنید.)
چهار: بستگی داره چه فاندی بگیرید. اگه فول فاند باشه که دیگه پول لازم ندارید. حتی یه چیزی واسه پس انداز هم ممکنه داشته باشید. برای این که بدونید چقدر فاند می دن به نتایج پذیرش اینجا مراجعه کنید.
پنج: بهتره برای اطمینان یه ساپورت مالی هر چند اندک از ایران داشته باشید. کارهای دانشجویی هم می تونید انجام بدید و ... دیگه بستگی به خودتون داره.
این اطلاعات بر اساس چیزایی که من می دونم. و ممکنه مواردی حسب شرایط تا حدودی متفاوت باشه.