08-06-2015, 11:19 AM
(07-06-2015, 12:20 PM)'negar-rn' نوشته: سلام.من ترم آخر کارشناسی ناپیوسته معماری از دانشگاه غیر انتفاعی هستم به احتمال زیاد معدل کارشناسیم حداقل 16 میشه ولی معدل کاردانیم 14.38 هست . در حال خوندن زبان هستم و میخواستم مقاله هم بدم. میخوام در یک شرکت معماری هم کار کنم که تا موقع رفتنم حداقل 1.5 سال سابقه کار داشته باشم.
1-میخواستم بدونم شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های ایتالیا رو دارم ؟
2-امکان بورس شدنم هست یا نه؟
3-اگر فقظ پذیرش بگیرم وضعیت کار دانشجویی و درآمدش نسبت به خرجم (کم یا متوسط ) چطور هست؟
4-از لحاظ کم هزینه تر بودن کدام دانشگاه و کدام شهر رو پیشنهاد میکنید؟
5- اگر معدلم بشه 15.5 چطور میشه؟
1- شانس گرفتن پذیرش ممکنه باشه اما 50%.
2- بورس دانشگاه که خیر. مگر اینکه برای بورس استانی اقدام کنید و شرایطش رو داشته باشید (DSU)
3- خیر. اصلاً روی کار فکر نکنید.
4- همه دانشگاهها در ارشد دارای یه شهریه یکسان هستن. فقط ممکنه مخارجت در شهر کوچک کمتر باشه
5- بازم شانس بورس نداری . فقط در ایتالیا 2-3 تا دانشگاه معماری به انگلیسی اارئه میدن که رقابتش هم بالاست. شما شانس رو ازمایش کن.
2- بورس دانشگاه که خیر. مگر اینکه برای بورس استانی اقدام کنید و شرایطش رو داشته باشید (DSU)
3- خیر. اصلاً روی کار فکر نکنید.
4- همه دانشگاهها در ارشد دارای یه شهریه یکسان هستن. فقط ممکنه مخارجت در شهر کوچک کمتر باشه
5- بازم شانس بورس نداری . فقط در ایتالیا 2-3 تا دانشگاه معماری به انگلیسی اارئه میدن که رقابتش هم بالاست. شما شانس رو ازمایش کن.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public