09-06-2015, 01:13 PM
سلام
برگ اعزام منم دیروز رسید.
پدافند قرارگاه خاتم الانبیاء آجا. اول تیر اعزام.
یه چند تا سوال داشتم:
1- کسی می دونه چجور جایی هست؟
2- من لیسانس ICT هستم بعد آموزشی چه درجه ای بهم میدن؟
3- قضیه این کد خوردن چیه؟؟
4- من تبریزم و قرارگاه تو سمنان، موقع رفتن به مرکز نظام وظیفه تو تبریز چه وسایلی ببرم؟ (صابون، شامپو، لیف حمام، حوله، ژیلت، قیچی کوچیک، دارو ببرم؟ سرماخوردگی، ژلوفین، آنتی هیستامین؟ لباس زیر چند دست بردارم بهتره. اگه عینک دارم ولی لازم نیست همیشه بزنم به چشمم باید بردارم یا نه؟ خوراکی چی؟)
5- اگه بعد از اعزام مرخصی اول دوره دادن و مسیر دوره چیکار می شه کرد؟ باید حتما بریم مرخصی یا میشه پادگان موند؟
6- لیستی که خودشون میدن برای خرید رو در صورت موندن تو پادگان چطور تهیه کنیم؟ اگه لباس هامون هم نتونستیم سایز درستش رو پیدا کنیم چی؟؟
7- پوتین باید چند شماره بزرگتر باشه؟
8- تو رمضان هم رژه و اینا هست؟
خیلی ممنون.
برگ اعزام منم دیروز رسید.
پدافند قرارگاه خاتم الانبیاء آجا. اول تیر اعزام.
یه چند تا سوال داشتم:
1- کسی می دونه چجور جایی هست؟
2- من لیسانس ICT هستم بعد آموزشی چه درجه ای بهم میدن؟
3- قضیه این کد خوردن چیه؟؟
4- من تبریزم و قرارگاه تو سمنان، موقع رفتن به مرکز نظام وظیفه تو تبریز چه وسایلی ببرم؟ (صابون، شامپو، لیف حمام، حوله، ژیلت، قیچی کوچیک، دارو ببرم؟ سرماخوردگی، ژلوفین، آنتی هیستامین؟ لباس زیر چند دست بردارم بهتره. اگه عینک دارم ولی لازم نیست همیشه بزنم به چشمم باید بردارم یا نه؟ خوراکی چی؟)
5- اگه بعد از اعزام مرخصی اول دوره دادن و مسیر دوره چیکار می شه کرد؟ باید حتما بریم مرخصی یا میشه پادگان موند؟
6- لیستی که خودشون میدن برای خرید رو در صورت موندن تو پادگان چطور تهیه کنیم؟ اگه لباس هامون هم نتونستیم سایز درستش رو پیدا کنیم چی؟؟
7- پوتین باید چند شماره بزرگتر باشه؟
8- تو رمضان هم رژه و اینا هست؟
خیلی ممنون.